Arayış dizisi bomba gibi geliyor: Ünlü oyuncunun hayranları heyecandan yerinde duramıyor! Arayış konusu ve oyuncuları...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arayış dizisi bomba gibi geliyor: Ünlü oyuncunun hayranları heyecandan yerinde duramıyor! Arayış konusu ve oyuncuları...

MEDYA Haberleri

Disney Plus platformunda yayınlanacak Arayış dizisi için geri sayım devam ediyor. Heyecanla beklenen yapımdan ilk görüntüler geldi. Arayış dizisi oyuncu kadrosu ve konusu gündemde...

Bir süredir beklenen Arayış dizisiyle ilgili heyecanlandıran görüntüler ortaya çıktı. Türk televizyonlarının en sevilen isimlerinden Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün başrollerinde buluşturan Arayış dizisi bomba gibi beliyor. Disney Plus platformundan yayınlanacak dizi için geri sayım başladı. Ünlü oyuncuların hayranları heyecanlı bekleyişini sürdürüyor.

Arayış dizisi bomba gibi geliyor: Ünlü oyuncunun hayranları heyecandan yerinde duramıyor! Arayış konusu ve oyuncuları...

Disney Plus’ın yeni içeriği Arayış dizisinden ilk fotoğraflar basına servis edildi. Uzun bir süredir yeni projesi merak edilen Aslı Enver, dizinin başrol kadın oyuncusu olarak öne çıkıyor. Güzel oyuncuya dizide Mehmet Günsür başrolde eşlik edecek. Arayış dizisinin gizemli bir adada, bir kadının kendini arayış hikayesi seyirciye aktarılacak.

ARAYIŞ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Sosyal medyanın en çok konuşulan yapımlarından biri haline gelen Arayış dizisi adından söz ettirmeye devam ediyor. Başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün rol aldığı yapımın diğer oyuncuları merak konusu oldu. Arayış dizisi oyuncu kadrosu Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer, Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimlerden oluşuyor.

ARAYIŞ DİZİSİNİN KONUSU

Ay Yapım imzalı Arayış dizisinin özgün hikaye ve senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme aldı. Dizinin yönetmenlik koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper oturuyor. Heyecanla beklenen Arayış dizisinden ilk görüntüler basına verildi. Bunun üzerine Aslı Enver hayranları dizinin konusunu araştırmaya başladı. Arayış dizisinde metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan’ın başından geçenler anlatılıyor.

Nisan, bir şifa seansından sonra ortadan kaybolan arkadaşını ararken şaibeli bir tarikata ulaşır. Tüm endişelerine rağmen tarikatın vaadini geri çevirmeyen Nisan gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden gider. İkili bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılırken aralarında da duygusal bir yakınlık başlar.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...