Kızılcık Şerbeti’ne Arka Sokaklar’dan sürpriz oyuncu… Tüm dengeleri değiştirecek

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti’ne Arka Sokaklar’dan sürpriz oyuncu… Tüm dengeleri değiştirecek

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Yeni sezonu heyecanlı başlayan, Cuma günlerinin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Sürpriz isim dizide Alev’i canlandıran Müjde Uzman’a rakip olarak geliyor.

Kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz sezon izlenme rekorları kırmıştı. Yeni sezona heyecan dolu bölümlerle başlayan diziye yeni bir oyuncu katıldı.

EBRU DESTAN KADRODA…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; ikinci sezonunda da büyük ilgiyle izlenen ve Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti’nde yine olay üstüne olay yaşanıyor. Ketche‘nin (Hakan Kırvavaç) yönettiği diziye Yiğit Kirazcı ‘Rüzgar’ rolüyle dahil olmuştu. Rüzgar’ın diziye sevgilisi Helin’le beraber katılacağı öğrenildi. Helin’i Ebru Destan oynayacak.

Son olarak ‘Arka Sokaklar’ dizisinde rol alan Ebru Destan, iddialı bir sunucu olarak şimdiden projenin fenomen karakterleri arasına girmeye aday… Destan diziye 33. bölümde katılacak. Alev’e rakip olarak gelecek oyuncu tüm dengeleri değiştirecek.

Kızılcık Şerbeti’ne Arka Sokaklar’dan sürpriz oyuncu… Tüm dengeleri değiştirecek

KIZILCIK ŞERBETİ 33. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızılcık Şerbeti’nin merakla beklenen 33. bölüm tanıtımı yayınlandı. Fatih’in Cemre’yi eve getirdiği tanıtımda kızından ayrılmak zorunda kalan Doğa zor anlar yaşıyor.
Doğa’ya destek olmak isteyen Kıvılcım’ın ne yapacağı merak konusu olurken, Ömer’in otelde başka bir kadının olduğu odaya girmesi kafalarda soru işareti oluşturuyor. 
Nursema ve Umut’un tartışması dikkat çekerken, Alev’in karşısına eski erkek arkadaşı Rüzgar çıkıyor. Kızından ayrı kalmak istemeyen Doğa’nın Fatih’in evine geri dönmesi büyük bir şaşkınlık yaşatırken, Fatih’in Doğa’ya annesi ile görüşmeyeceğini söylemesi şoke ediyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...