Erdoğan'la görüşmeyi hayal etti ve gerçek oldu

Erdoğan'la görüşmeyi hayal etti ve gerçek oldu

POLİTİKA Haberleri

Esad'ın zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli genç kızın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışma hayali gerçek oldu.

29 Ekim resepsiyonu için Erdoğan'ın özel davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelen Ravda Nur Cuma (20), hem en büyük hayalini gerçekleştirdi hem de “onun gibi bir siyasetçi olmak istiyorum” dediği Erdoğan ile sohbet etme fırsatı buldu. Uluslararası ilişkiler öğrencisi Ravda, Emine Erdoğan'ın da kendisine, “Okulunu bitir, yanımıza gel, başarılar diliyorum” dediğini bildirerek, Cumhurbaşkanı için yazdığı şiiri ve Suriyeli gençler tarafından yapılan bir resmi Erdoğan'a sunduğunu söyledi. Ravda, “O, bana bir baba gibi davrandı. Anladım ki insan bir şeye inanır ve onu gönülden isterse gerçeğe dönüşür” diye konuştu. Bir belgeselde doktor olma hayalinden vazgeçip ülkesine döndüğünde Türkiye dostu bir siyasetçi olmak istediğini belirten Ravda'nın ismi, belgeselin yayınlanmasının ardından gündeme gelmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...