Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a: Cesareti varsa masaya otursun

Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a: Cesareti varsa masaya otursun

POLİTİKA Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu "Yunanistan kendine güveniyorsa masaya otursun. Haklı olduğunu herkesin önünde söylesin. Bizim de söyleyeceklerimiz var" dedi.

Çavuşoğlu, Yunanistan'ın uluslararası hukuk bakımından haklı olmadığını herkesin söylemeye başladığına dikkati çekerek, Türkiye'nin tezlerini uluslararası hukuk çerçevesinde güçlü bir şekilde anlattığını ifade etti. Bakan Çavuşoğlu "Kendimize de güvendiğimiz için masada da varız diyoruz ama Yunanistan yanaşmıyor. Onun yerine sahada ve masada üstünlük sağlayamadığı için ve psikolojik üstünlüğü de kaybettiği için sürekli agresif tutum sergiliyorlar" açıklamasında bulundu.
DHKP-C, PKK ve FETÖ mensuplarının Atina sokaklarında serbestçe dolaştığını da hatırlatan Çavuşoğlu "Bizde Yunanistan'ın aleyhine faaliyet gösteren herhangi bir kurum ya da kişi var mı? Müsaade etmeyiz biz, ilkelerimizden vazgeçmeyiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...