CHP'de Cihangir İslam tepkisi: 'Artık yüreğim kaldırmıyor' dedi istifa etti

Düzenleyen:
CHP'de Cihangir İslam tepkisi: 'Artık yüreğim kaldırmıyor' dedi istifa etti

POLİTİKA Haberleri

CHP Beyoğlu eski İlçe Başkanı ve ve eski İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Twitter üzerinden paylaştığı mesajla CHP'den istifa ettiğini duyurdu.

HABER MERKEZİ

Saadet Partisi'nden geçen yılın mart ayında istifa eden Cihangir İslam dün CHP'ye katılmıştı. İslam'ın rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takmıştı.

Bu katılım, tabanda rahatsızlığa yol açmış, kimileri İslam 2013 yılında "Dinliyorum da Kemal Kılıçdaroğlu bu ülke için, bu toplum için, muhalefet için, TBMM için, en önemlisi CHP için çok daha büyük bir problem" şeklindeki mesajını hatırlatmıştı.
İslam'e ilk tepki istifası Beyoğlu'ndan geldi. Eski İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever "Artık bu kadarını yüreğim taşımıyor. Kusura bakmayın" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi. Gülsever, Muharrem İnce’nin başlattığı Memleket Hareketi’ne katıldığını duyurdu.

Gülsever'in, paylaşımı şu şekilde: 
“Dün, Bekaroğlu, İhsan Özkes, Ekmelettin,
Bugünkü dostlarımız, Abdullah Gül, Davutoğlu, Babacan.
Şimdi de, Cihangir İslam
Artık bu kadarını yüreğim taşımıyor.  Kusura bakmayın. Benden bu kadar.
#MemleketHareketi 
#İnceGönüllüleri"

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...