Canlı yayında sinyal verdi! Kılıçdaroğlu aday olacak mı?

Düzenleyen:
Canlı yayında sinyal verdi! Kılıçdaroğlu aday olacak mı?

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nın adayının kim olacağı tartışılırken CHP lideri katıldığı bir programda adaylığın sinyalini verdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu gençlikle ilgili açıklama yaparken 'Seçildiğimde' diyerek adaylığın sinyalini verdi

"Gençliği nasıl mutlu ederiz soru bu aslında. Ancak herkes için farklı bir çıta var. Bu gençlik özgürlük istiyor. Gençlere özgürlüğü vaad ediyorum. Emin olun seçildiğimde bana hakaret etmemek kaydıyla her türlü eleştiriyi özgürce yapacaklar."

Kılıçdaroğlu daha önce sorulan adaylık sorusuna bu sözlerle cevap vermişti.

'Şimdiden aday olmak tartışmasını da doğru bulmuyorum'
Bizim malum bir Millet İtifakı’mız var. İttifakla görüşmeden doğru olmaz bu. Ama ittifak da ol derse oluruz o zaman. Şimdiden aday olmak tartışmasını da doğru bulmuyorum. Taşlar yerine oturur konuşuruz. İttifakı oluşturan liderlerin soruları vardır, akıllarında adaylar vardır. Anayasa taslak metnine ilişkin görüşme devam ediyor. Bugünde görüşülecek. Ortaya uzlaşılan bir metin çıkar. Liderler de bu metne bağlı kalarak çıkar vatandaşla paylaşırlar bunu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...