Adı var, kendisi yok! Büyükşehir için aday oldu, sırra kadem bastı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Balıkesir'de CHP'nin büyükşehir belediye başkan adayı ile aynı isme sahip olan ve bağımsız aday olarak seçimlere giren Ahmet Akın kayıplara karıştı. İşinden ayrılan, evine gitmeyen ve telefonlara çıkmayan bağımsız aday Akın'a tepkiler büyürken CHP'nin adayı Akın, "Bu tezgahı kurgulayanlar kazanan Ahmet Akın'ı engellemeye çalışıyorlar" dedi.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala adaylar seçim çalışmalarına hız verirken, Balıkesir ise kayıplara karışan adayı konuşuyor. CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, seçim çalışmalarına devam ederken, yapılan başvuru sonucunda seçimlere bağımsız olarak girecek olan ikinci bir 'Ahmet Akın' ortaya çıktı.

Balıkesir'in simge lokantalarından birisinde garson olarak çalıştığı öğrenilen bağımsız aday Ahmet Akın, isminin duyulmasının ardından adeta sırra kadem bastı.

"AK PARTLİLİLER, CHP'LİLER BANA TEPKİ GÖSTERİYOR"

Herkesin ulaşmak için çaba gösterdiği ancak bir türlü ulaşamadığı bağımsız aday Ahmet Akın sessizliğini koruyor. Ahmet Akın'ın yaklaşık 2 haftadır iş yerine gitmediği ve ailesi ile birlikte evinde kalmadığı iddia edildi.

Garson Ahmet Akın'ın çalıştığı iş yerinin sahibi olan Yaşar Özel ise yıllardır esnaflık yaptığını ve yaşanan olayı duyunca Ahmet Akın'a 'Buraya gelme' dediğini söyledi. Özel, "Bunlar bir şeyler yaptılar. Herkes bize kızıyor, konunun bizimle hiçbir alakası yok. AK Partililer bana tepki gösteriyor, CHP'liler bana tepki gösteriyor. Bizim suçumuz nedir? Bu olayda biz mağdur olduk. Sırtımdaki ter kurumuyor. Ben 60 yıldır burada hizmet vermişim" ifadelerini kullandı.

İşletmeci Yaşar Özel, Ahmet Akın'ın EYT'den emekli olmak istediğini ancak eksik günleri olduğu için çalışmaya başladığını söyledi.

Adı var, kendisi yok! Büyükşehir için aday oldu, sırra kadem bastı - 1. Resim

EVDE YOK, TELEFONLARI CEVAP VERMİYOR

Balıkesir'in Kayabey Mahallesi'nde ikamet ettiği öğrenilen bağımsız aday Akın'ın evine gidenler ise eli boş dönüyor. Evde kimse olmazken, garson Ahmet Akın'a ait telefon numarası ise cevap vermiyor. Kimsenin ulaşamadığı Ahmet Akın, aday olmasına rağmen hiçbir seçim faaliyeti ve vatandaş ziyareti de yapmadı.

Bu hali ile seçim kampanyası yapmadan seçime girmeye hazırlanan Ahmet Akın, siyaset tarihindeki yerini şimdiden aldı.

Seçimin iki parti arasında geçmesi beklenen Balıkesir'de, CHP'li Akın yaşanan olaylara tepki göstererek, "Kuvayi Milliye şehrine yakışmayan bu davranışlarda bulunanlara yiğit Balıkesirliler gereken cevabı verecektir" dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...