Ak Parti İBB adayı kim oldu? Ak Parti İstanbul Belediye Başkanı adayı kim olacak, ne zaman açıklanacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ak Parti İBB adayı kim oldu? Ak Parti İstanbul Belediye Başkanı adayı kim olacak, ne zaman açıklanacak?

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçime kısa süre kala Ak Parti'nin İBB adayı merak edildi. Vatandaşlar ise arama motorlarında Ak Parti İBB adayı kim oldu? Ak Parti İstanbul Belediye Başkanı adayı kim olacak, ne zaman açıklanacak? soruları aratılıyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçime kısa süre kala vatandaşlar belediye başkanı adaylarını araştırıyor. En çok merak edilenler arasında ise Ak Parti İBB adayı kim oldu? Ak Parti İstanbul Belediye Başkanı adayı kim olacak, ne zaman açıklanacak? soruları yer aldı.

AK PARTİ İBB ADAYI KİM OLDU?

Yerel seçimde Ak Parti İBB adayının kim olacağı merak edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada yer alan ifadeler şöyle: 

''Bizim yapacağımız açıklamalarda hem sürprizdir hem de partimizi yerel seçimde kazanma azmi olacak. Onu da Ankara'da açıklayacağız. Seçim beyannamesini burada açıklayacağız. İstanbul adayını pazar günü duyacaksınız. Ankara adayını da Ankara'da açıklayacağız. Hayırlara vesile olsun."

YEREL SEÇİME KAÇ PARTİ KATILACAK?

YSK Başkanı Ahmet Yener yerel seçim ile ilgili şu sözleri söyledi:

"1 Ocak 2024 itibariyle seçim takvimimiz başlamıştır. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerin tüm siyasi partilerimize, seçmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. İlan edilen takvim uyarınca YSK toplantıda 31 Mart'taki seçime katılacak partileri tespit etti. Seçime 36 siyasi parti katılacak" dedi. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...