Antalya'ya metro geliyor! Başkan Muhittin Böcek seçim vaadini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Antalya'ya metro geliyor! Başkan Muhittin Böcek seçim vaadini açıkladı

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, yeniden seçilmesi halinde iki ayrı metro hattı yapacağını söyledi. Böcek, Konyaaltı-Varsak ile Lara-Kundu arasında toplam 40 kilometrelik iki ayrı hat projesinin hazır olduğunu dile getirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, 31 Mart'taki yerel seçimlerde yeniden aday gösterildi. Çalışmalarına devam eden Böcek, Döşemealtı İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği, Salı Sanayici ve İş İnsanları Grubu, Otobüsçüler Odası ve Antalya Ticaret Platformu üyeleri ile bir araya gelerek, projelerini anlattı.

KONYAALTI'NDAN VARSAK'A METROYLA GİDİLECEK

Beş yıl boyunca kimseyi ötekileştirmeden, ortak akılla Antalya’ya hizmet ettiklerini belirten Başkan Böcek, metro müjdesi verdi. Muhittin Böcek "Yeni dönemde 4. ve 5. etap raylı sistem projeleriyle Antalya’yı metro ile tanıştıracağız. 4 Etap Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır. Sarısu Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nda gerçekleşecek 18 kilometrelik hattın 5,5 kilometresi Migros AVM’den itibaren 30 metre altından gidecek. Günlük yaşam devam edecek. Özellikle iş çıkışı, stadyumda oynanan maç sonrası oluşan sıkışıklık azalacak” dedi.

5. ETAP LARA-KUNDU ARASI

Böcek, şehrin hızlı ve rahat ulaşım sistemi için gereken son adımını 5. Etap Konyaaltı Lara-Kundu Raylı Sistem Hattı ile atacaklarını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı: Buranın da toplam hat uzunluğu 22 kilometre olacak. 18 istasyonuyla hizmet verecek Projenin 6 kilometrelik kısmı trafiği aksatmadan yerin 30 metre altından yürütülerek tamamlanacak.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...