Azmi Karamahmutoğlu kimdir? Zafer Partisi İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu kaç yaşında, aslen nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Azmi Karamahmutoğlu kimdir? Zafer Partisi İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu kaç yaşında, aslen nereli?

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçime kısa süre kala Zafer Partisi de İBB adayını açıkladı. Vatandaşların merak ettikleri arasında yer alan İstanbul Belediye Başkan adayı ile ilgili ise Azmi Karamahmutoğlu kimdir? Zafer Partisi İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu kaç yaşında, aslen nereli? soruları araştırıldı.

Zafer Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Adayın açıklanmasıyla beraber aday hakkında detaylar merak edildi. Peki, Azmi Karamahmutoğlu kimdir? Zafer Partisi İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu kaç yaşında, aslen nereli? Detaylar...

AZMİ KARAMAHMUTOĞLU KİMDİR?

Azmi Karamahmutoğlu, 1958 senesinde Erzurum, Oltu'da dünyaya geldi. 1980 senesinde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde eğitimini tamamladı. Karamahmutoğlu, Alparslan Türkeş’in sağ iken atadığı son Ülkü Ocakları Genel Başkanıdır.

ZAFER PARTİSİ İSTANBUL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

Ümit Özdağ partisinin İBB adayını duyurdu. Özdağ'ın açıklamaları şöyle oldu:

“Biz aday tanıtım toplantımızı iptal etmeyeceğiz. Özgür Özel'in aday tanıtım toplantılarını değil, DEM Parti ile görüşmelerini iptal etmesi gerekiyor. 

İstanbul'da zafere ulaşmak için hep birlikte büyük bir mücadele vereceğiz. İstanbul aslında birbirinden çok farklı olmayan iki zihniyet arasında mahkum değil. Gerçek farkı oluşturma için Türkiye'de ve İstanbul'da zafer zamanı diyoruz. İmamoğlu, CHP'ye eş genel başkanlık yapmaktan İstanbul'la ilgilenmeye vakti olmadı.”

YEREL SEÇİM NE ZAMAN?

Yerel seçim 2024 yılında 31 Mart günü gerçekleşecek.

AK PARTİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum olarak duyuruldu. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...