Bartu Soral, Zafer Partisi'nden istifa etti

Bartu Soral, Zafer Partisi'nden istifa etti
Başlık ResmiBartu Soral, Zafer Partisi'nden istifa etti

"Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş'tır" çıkışı ve mülteci konusundaki mesajlarıyla dikkat çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yardımcısı Bartu Soral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

Kaydet
|

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz günlerde "6'lı ittifak Mansur Bey'i değişik nedenlerle aday göstermezse Sayın Yavaş'a Zafer Partisi olarak teklif götüreceğiz" açıklamasında bulunmuş, bu sözler büyük yankı uyadırmıştı.

Bu açıklamanın ardından Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral, sosyal medaydan yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Soral, Twitter'daki paylaşımında, "Duyduğum lüzum gereği Zafer Partisi'nden ayrıldım. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Ekonomist ve yazar Bartu Soral, 22 Şubat'ta Zafer Partisi'ne katılmış ve parti rozetini Genel Başkan Ümit Özdağ takmıştı.

BAKMADAN GEÇME
Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Zafer Partisi
HABER

Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Zafer Partisi'nden istifa etti

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.