Bugün Kabine Toplantısı var mı? 15 Ocak bugün Kabine Toplantısı olacak mı, gündemde neler var?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün Kabine Toplantısı var mı? 15 Ocak bugün Kabine Toplantısı olacak mı, gündemde neler var?

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kabine Toplantısı'nın bugün gerçekleşip gerçekleşmeyeceği vatandaşın gündeminde yer alıyor. Türkiye'nin gündemi ile ilgili kararların alındığı Bugün Kabine Toplantısı var mı? 15 Ocak bugün Kabine Toplantısı olacak mı, gündemde neler var?

15 Ocak Pazartesi günü Kabine Toplantısı olacak mı merak edilenler arasında yer alıyor. Emekli ve memur maaş zamlarının açıklanmasıyla beraber arama motorlarında Bugün Kabine Toplantısı var mı? 15 Ocak bugün Kabine Toplantısı olacak mı, gündemde neler var? soruları da aratıldı.

BUGÜN KABİNE TOPLANTISI VAR MI 15 OCAK?

15 Ocak günü Kabine Toplantısı'nın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Gelişmeler geldikçe haberimizi güncelleyeceğiz.

EMEKLİ MEMUR MAAŞINA ZAM YAPILACAK MI?

SSK ve BağKur emeklilerinin maaş zamlarının iyileştirilmesi Kabine’nin ardından TBMM’ye sevk edileceği bilinmektedir.

Asgari ücret desteğinin 500 liradan 700 liraya yükseltilmesine yönelik düzenlemeyi de içeren kanun teklifinin 15 Ocak Pazartesi günü TBMM Başkanlığına sunulması planlanıyor. Alının bilgiye göre, AK Parti milletvekilleri, asgari ücret desteğinin artırılması dolayısıyla yapılması gereken yasal düzenlemelere ilişkin çalışmalarını tamamladı. Milletvekillerinin imzasına açılan kanun teklifine göre, asgari ücret desteği 500 liradan 700 liraya çıkarılacak. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...