CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan seçim kararına ilk yorum: Değişime ihtiyaç var, hayırlı olsun

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan seçim kararına ilk yorum: Değişime ihtiyaç var, hayırlı olsun

POLİTİKA Haberleri

Çok sayıda krize rağmen 6'lı masanın adayı olmayı başaran CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Malatya'da ziyareti sırasında bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı seçim kararıyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Değişime ihtiyaç var, hayırlı olsun" dedi.

Türkiye, seçim hattına girdi. Türk halkı, 14 Mayıs tarihinde sandık başına gidiyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 2023 seçimleri için tarihi kesinleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından YSK da seçim takvimini açıkladı. İkinci tura kalması halinde seçim 28 Mayıs'ta yapılacak. Türkiye'nin 14 Mayıs'ta seçime gitmesi hakkında konuşan Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin değişime ihtiyacı var, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

SEÇİM TARİHİ KESİNLEŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Haziran 2023'te gerçekleşecek seçimlerin 14 Mayıs'ta yenilenmesi kararını imzaladı.

Kararnamenin Resmi Gazete'de yayınlanması ve YSK'nın da seçim takvimini açıklamasıyla birlikte Türkiye'nin 14 Mayıs'ta sandığı gideceği kesinleşti. Eğer seçimler ikinci tura kalırsa 28 Mayıs'ta yapılmasına karar verildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK YORUM: HAYIRLI OLSUN

Seçimlerin 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olmasına Millet İttifakı'nın adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan alınan kararla ilgili Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin değişime ihtiyacı var, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN DA PAYLAŞIM GELDİ

Millet İttifakı'nın bileşenlerinden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabından seçim kararını değerlendirdi. Karamollaoğlu, "Hayırlı olsun. 'Yaşanabilir bir Türkiye'nin zamanı artık gelmiştir!" mesajını paylaştı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan seçim kararına ilk yorum: Değişime ihtiyaç var, hayırlı olsun

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...