CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan yeni gaf: Konya Hollanda’dan büyük bir ülke

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

6’lı masanın Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, her seçim döneminde siyasi gaflarıyla gündeme geliyor. CHP Lideri yeni gafa imza atarak Konya’nın Hollanda’da büyük bir ülke olduğunu söyledi.

Çok sayıda kriz ve pazarlık sonucunda 6’lı masadan adını aday olarak çıkarmayı başaran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da Millet Buluşması Programı’na katıldı.

Her seçimde döneminde birçok gafına şahit olunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, burada da iki gafa imza attı. Konya’nın Hollanda’dan daha büyük bir ülke olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, ünlü Çinli bilgin Konfüçyüs’ün bir sözünden de Mevlana’nın sözüymüş gibi bahsetti.

“KONYA HOLLANDA’DAN BÜYÜK BİR ÜLKE”

Programda Konya için tarım projelerinden bahsettiği sırada “Konya, Hollanda’dan büyük bir ülke. Toprak olarak Hollanda’dan büyük bir ülke.” ifadelerini kullandı.

KONFÜÇYÜS’ÜN SÖZÜNE MEVLANA’NIN DEDİ

CHP Lideri konuşmasının devamında ise başka bir gaf yaptı. Kılıçdaroğlu, Konfüçyüs’e ait "Adalet kutup yıldızı gibi yerinde durur ve geri kalan her şey onun etrafında döner” sözünü Mevlana’nın sözüymüş gibi alıntıladı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan yeni gaf: Konya Hollanda’dan büyük bir ülke

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'LA SALONU SELAMLADI

Konuşmasının sonunda Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sahneye davet etti, birlikte kalabalığı selamladı.

Kaynak: Haber Merkezi

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...