Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

CHP'de aday gösterilmeyen Dursun Çiçek'in kızı İrem Çiçek kazan kaldırdı

CHP'de aday gösterilmeyen Dursun Çiçek'in kızı İrem Çiçek kazan kaldırdı
Fotoğraf Başlığı CHP'de aday gösterilmeyen Dursun Çiçek'in kizi Irem Çiçek kazan kaldirdi

CHP'nin aday listesinde adını göremeyen aday adayları şokta. İlk şoku atlatan aday adayları tepki gösteriyor. Bir tepki de Dursun Çiçek'in kızı İrem Çiçek'ten geldi.

Kaydet
a- | +A

Ergenekon davasında tutuklu yargılanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek'in kızı avukat İrem Çiçek, CHP'den milletvekili aday adayı oldu. Ancak 600 kişilik aday listesinde adını göremedi.

BABADAN ÇOCUĞA GEÇEN ADAYLIK...

Liste dışı kalan İrem Çiçek, partisinen tepki gösterirken bir avukattan beklenmeyecek bir tepki gösterdi. Çiçek'in "Babam gençlerin önünü açmak adına vekilliği bana bırakmıştı!" ifadelerini kullanması monarşi benzetmelerine neden oldu.

İrem Çiçek, "Listelerde hep erkek var, kadınlara fazla yer verilmedi. Gençler listede yer bulamadı, isimlerin çoğu 60 yaş üstü.

Sevgili Dursun Çiçek kadınların ve gençlerin önünü açalım diye bu sefer adaylık fırsatını bana bıraktı ama farkediliyor ki aslında ön seçimler yok fakat ben ön seçimi önemsiyorum çünkü CHP tabanının orada etkisi var." dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.