CHP'deki değişim çağrısına "İnce" yorum: Atatürk gelse şansı zor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP'deki değişim çağrısına "İnce" yorum: Atatürk gelse şansı zor

POLİTİKA Haberleri

Seçim sonrası kaos ortamına dönen CHP'de sular durulmuyor. Muhalifler değişim isterken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise koltuğunu bırakmak istemiyor. Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Muharrem İnce, Kurultay'da Kılıçdaroğlu'nu yenmenin zorluğuna dikkat çekerek, "Atatürk gelse şansı zor" dedi.

14-28 Mayıs seçimlerinden hezimetle ayrılan CHP'de sular durulmuyor. Seçim mağlubiyetinin faturasını genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na kesen CHP'li muhalifler ardı ardına değişim çağrısında bulunuyor.

Dün gerçekleştirdiği grup toplantısında partililere seslenen Kılıçdaroğlu ise "Neyin değiştiğine değil de neyin değişmediğine bakarsanız hata etmiş olursunuz" diyerek koltuğu bırakmayacağının işaretini vermişti.

İBB Başkanı İmamoğlu ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın öncülüğü yaptığı değişim çağrısından son eski CHP'li Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kurultay'da Kılıçdaoğlu'nun rakiplerinin şansının olmadığını belirten İnce, "Atatürk gelse şansı zor" dedi.

İMAMOĞLU'NDAN DEĞİŞİM MANİFESTOSU

Değişim çağrıları haftalardır karşılık bulmayan İmamoğlu, bir internet sitesi kurarak 'İktidar İçin Değişim' manifestosu yayımlandı. CHP grup toplantısından kısa süre sonra yayına giren internet sitesinde İmamoğlu'nun adı geçmese de onun çağrılarına yer verildi.

İNCE'DEN İLK YORUM GELDİ

Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna göz kırpan İmamoğlu'yla ilgili, ikinci tur öncesi cumhurbaşkanlığı seçiminden çekilen Muharrem İnce'den ilk yorum geldi.

Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan İnce şunları söyledi: "CHP'de genel başkanın nasıl geleceği belli. Ama nasıl gider, o belli değil. Başarısızlık durumunda başkanın nasıl gideceği tüzükte yazılı olmalı. Bir seçim, iki seçim neyse. Bir kuralı olmalı. Geçmişte önerdim dedim ki Kurala bağlayalım.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...