Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir adaylarını açıkladı: Şovla başkanlık yapmak sona erdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir adaylarını açıkladı: Şovla başkanlık yapmak sona erdi

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak, şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Törende konuşan Erdoğan özetle şunları kaydetti:

Vizyon ve gönül birliği içinde belediye başkanlarının yönettiği şehirlerde hükûmet-yerel yönetim sinerjisiyle bu atılımları hayata geçirdik. Şimdi de diyoruz ki gelin İzmir başta olmak üzere hiçbir şehrimizi Türkiye Yüzyılı belediyeciliği vizyonundan ve kazançlarından mahrum bırakmayalım. 

Bizim adaylarımız belediye başkanlığı koltuğunda oturan ama gözü, gönlü ve aklı başka yerlerde olan isimler gibi değildir, olmayacaktır. 

Milletimiz, 31 Mart’ta şehirlerini, ortak değerlerini, istismar siyasetiyle değil eser ve hizmet siyasetiyle yönetecek belediye başkanlarını tercih edecektir.

Türkiye’de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak, şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir

İzmir’in bu seçimlerde kendisini yıllardır ihmal edenlerden sandıkta hesap soracağına, tercihini gerçek belediyecilikten yana yapacağına yürekten inanıyorum.

18. seçimimize 18. imtihanımıza hazırlanıyoruz. İnşallah bu seçimi de başarıyla tamamlayıp Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü hızlandıracağız. Siyasi ve ekonomik bağımsızlığını tahkim eden Türkiye’nin bölgesel ve küresel sorumlulukları artıyor.

Uluslararası Adalet Divanının bu hususta aldığı karar, ‘Dünya beşten büyüktür’ haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır.

İsrail’i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz.

Ne İzmir ne de İzmirlilik kimsenin tekelinde değildir. Bu şehre aşkla, sevdayla, azimle hizmet eden herkes İzmirlidir. Aksini söyleyenler İzmir’e en büyük kötülüğü yapanlardır.

Esasen bu iddiayla eser ve hizmet yerine istismar peşinde koşarak ortada dolaşanların gayesi, şehri ihmal ederek İzmirlilere yaptıkları ihanetin ve boğazlarına kadar battıkları yolsuzlukların üzerini örtmektir.

Tüm rezilliklerini Atatürk’ün silüeti altında gizleyeceklerini sananlar, 31 Mart’ta hak ettikleri dersi alacaklardır.

Beş ilçede MHP’nin adayını destekleyecek olan AK Parti’nin İzmir ilçe adayları şöyle:

 Aliağa - Serkan Acer (MHP) 
 Balçova - Erol Eroğlu
 Bayındır - Uğur Demirezen
 Bayraklı - Bilal Kırkpınar
 Bergama - Sadık Doğruer
 Beydağ - Hüseyin Ay
 Bornova -Cevdet Çayır
 Buca - Adnan Öztekin
 Çeşme - Esat Tanık (MHP) 
 Çiğli - Murat Gökçekaya
 Dikili - Sema Akıncı (MHP) 
 Foça - Taner Acar (MHP) 
 Gaziemir - Deniz Doğan
 Güzelbahçe - Gümüş Saime Bucaklıoğlu
 Karabağlar - Mehmet Sadık Tunç
 Karaburun - Eyüp Kaykaç
 Karşıyaka - İsmail Çiftçioğlu
 Kemalpaşa - Galip Atar
 Kınık - Sami Mollaahmet
 Kiraz - Saliha Özçınar
 Konak - Ceyda Bölünmez Çankırı
 Menderes - Sinan Akdeniz
 Menemen - Aydın Pehlivan
 Narlıdere - Murat Sarman
 Ödemiş - Ali Hadim
 Seferihisar - Ahmet Aydın
 Selçuk - Zeynel Bakıcı
 Tire - Arif Demirkan (MHP) 
 Torbalı -Özgür Erman Çağlar
 Urla - Tarkan Bakırlı

ERDOĞAN’DAN MÜJDE: 35 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALINACAK

İzmir Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personelinin daha alınacağı müjdesini verdi. Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesinin dünyanın en büyük, en modern sağlık komplekslerinden biri olduğunu belirterek “Bünyesinde altı hastane barındıran bu yatırım, hizmet siyasetimizin nişanesidir. Türkiye; ecdadın, cumhuriyetin kurucularının hayal ettiği gibi siyasi, ekonomik ve askerî olarak bağımsız güç hâline gelebildiği için dik duruş sergiliyor” dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...