Ekrem İmamoğlu İBB adayı mı oldu? CHP İstanbul Belediye Başkanı adayı kim?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ekrem İmamoğlu İBB adayı mı oldu? CHP İstanbul Belediye Başkanı adayı kim?

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçime kısa süre kala İBB adayının kim olacağı merak edildi. Ekrem İmamoğlu'nun aday olup olmayacağı merak edilirken Ekrem İmamoğlu İBB adayı mı oldu? CHP İstanbul Belediye Başkanı adayı kim? soruları da gündeme geldi.

31 Mart'ta Türkiye seçime gidiyor. Yerel seçime az bir süre kalmasıyla beraber CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı da araştırıldı. Peki, Ekrem İmamoğlu İBB adayı mı oldu? CHP İstanbul Belediye Başkanı adayı kim?

EKREM İMAMOĞLU İBB ADAYI MI OLDU?

Bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul Aday Tanıtım Toplantısı'nda açıklama yaptı. Toplantıda konuşma yapan Ekrem İmamoğlu şu sözleri söyledi:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday olabilmek için kendinize güvenebilmeniz yetmez, ekibinize, partinize, vizyonuna ve 16 milyon İstanbullunun aklına ve vicdanına da güvenmeniz gerekir.

2019'da bu şehirde köklü bir değişim başardık. Başarmaya devam edeceğiz. 31 Mart'ta İstanbul'u sizlerin iradesiyle yeniden kazanacağız. Daha büyük işler başaracağız. Engellemelere karşı bağışıklık kazandık. Önümüze çıkartılan zorlukları ve engelleri aşa aşa ustalaştık. Başarıya nasıl ulaşacağımızı artık çok daha iyi biliyoruz. Her yerde şunu söyleyin; İstanbul başardı. Artık İstanbul senin. O 'İstanbul benim' diyen tek kişiden kurtuldu. İstanbul senin, İstanbul herkesin."

YEREL SEÇİM NE ZAMAN?

Yerel seçim 31 Mart 2024'te yapılacak.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...