Eskişehir'de yeniden aday gösterilmedi! CHP lideri Özel, Yılmaz Büyükerşen'in yeni görevini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Eskişehir'de yeniden aday gösterilmedi! CHP lideri Özel, Yılmaz Büyükerşen'in yeni görevini açıkladı

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi, Anadolu Ajansı

CHP lideri Özel bugün Eskişehir'de partisinin adaylarını açıkladı. 4 dönem Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen yeniden aday gösterilmedi. CHP lideri Özgür Özel, Büyükerşen'in yeni görevini açıkladı. Özel, "Yılmaz Büyükerşen'in bir eli Eskişehir'de, bir eli CHP'li belediyelerinin üzerinde olacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir belediye başkan adaylarını, Porsuk Spor Salonu'nda düzenlenen program ile tanıttı. 4 dönem boyunca Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen'in jübilesine tanıklık ettiklerini belirten Özel, Büyükerşen'in yeni görevini açıkladı.

BÜYÜKERŞEN'İN BİR ELİ CHP'Lİ BELEDİYELERİN ÜZERİNDE

CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'ye başarılar dileyen Özel, Büyükerşen'in emekli olmayacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Yılmaz Büyükerşen'in bir eli Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde, bir eli Türkiye'deki Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin üzerinde olacak. Buradan ilan ediyorum. İlk toplantıları 31 Ocak günü Ankara'da. Bütün büyükşehir belediyelerimizin temsilcilerinin, adaylarının ve yöneticilerinin olduğu bir çalıştay var. O çalıştay, yerel seçim sürecinin değerlendirme çalıştayı.

Eskişehir'de yeniden aday gösterilmedi! CHP lideri Özel, Yılmaz Büyükerşen'in yeni görevini açıkladı

O çalıştayın açılışında ve başında olacak. Bundan sonra Yılmaz Büyükerşen, Türkiye'deki tüm Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin hizmetlerinin, yapılan iyi hizmetlerinin ortaklaştırılması, iyi projelerin diğer belediyelerde de uygulanması, hizmetlerin standardizasyonu ve geliştirilmesiyle ilgili Cumhuriyet Halk Partisinin oluşturduğu yeni kurulun genel koordinatörüdür. "

Eskişehir'de yeniden aday gösterilmedi! CHP lideri Özel, Yılmaz Büyükerşen'in yeni görevini açıkladı

"ESKİŞEHİR TARİHİNE JUBİLE YAPAN BAŞKAN OLARAK GEÇECEĞİM"

Yılmaz Büyükerşen ise "jübile" denilince çoğunun aklına sanatçı ya da futbolcuların geldiğini ifade ederek, "Galiba ben de böyle bir jübileyle artist olmadığım için artistler gibi değil. Futbolcu olmadığım için de futbolcular gibi değil ama onlar nasıl kendi tarihlerine, jübilelerle geçtilerse ben de tarihe, Eskişehir tarihine jübilesi yapılan bir büyükşehir belediye başkanı olarak geçeceğim için de ayrıca kendimi mutlu hissediyorum. Bu şehri çok seviyorum. Sizleri çok seviyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun." diye konuştu.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...