Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan AK Parti'ye sürpriz ziyaret

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan AK Parti'ye sürpriz ziyaret

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yerel seçimler adım adım yaklaşırken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu seçim çalışmaları için geldiği Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı seçim bürosuna sürpriz bir ziyarette bulundu. Davutoğlu, "Kim kazanırsa herkese hizmet etmekte hükümlü ve sorumlu şehrin emini olacaksınız. Taşını, toprağını, suyunu koruyacaksınız" dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde partinin seçim ofisini ziyaret etti.

İlk ziyaretini Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım'a yapan Davutoğlu, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan AK Parti'ye sürpriz ziyaret - 1. Resim

AK Parti İlçe Başkanlığı seçim bürosuna da sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Davutoğlu, partililerle ve AK Parti İlçe Başkanı Zehra Candan ile sohbet etti.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan AK Parti'ye sürpriz ziyaret - 2. Resim

Davutoğlu, "Seçim bittikten sonra bu beldenin hepsi size aittir. Kim kazanırsa herkese hizmet etmekte hükümlü ve sorumlu şehrin emini olacaksınız. Taşını, toprağını, suyunu koruyacaksınız" ifadesini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan AK Parti'ye sürpriz ziyaret - 2. Resim

Esnaf ve vatandaş buluşmalarının ardından Keskin Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi'ni de ziyaret eden Davutoğlu, son olarak partisinin ilçe başkanlığı binasında Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali ve partililerle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...