Gelecek Partisi’nden CHP’ye yerelde ittifaka açık kapı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gelecek Partisi’nden CHP’ye yerelde ittifaka açık kapı

POLİTİKA Haberleri

Katıldığı canlı yayın programında konuşan Gelecek Partili Şahin, yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapılacak mı? sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi. Şahin, “Şartlara göre kapılar açık” ifadelerini kullandı.

Mayıs ayında yapılan ve Cumhur İttifakı’nın üstünlüğüyle sonuçlanan seçimlerin ardından muhalefet kanadında sert tartışmalar sürüyor.

6’lı masa bileşenleri arasında ağır suçlamalar gündemdeki yerini korurken yaklaşan yerel seçimler için nabız yoklamalar başladı.

Seçim öncesi oluşturulan Millet İttifakı bloğunun 2 büyük ortağı CHP ile İYİ Parti arasındaki yerelde ittifak yapılan açıklamalara göre şimdilik mümkün görünmüyor.

Ancak Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi cephesiden konuya ilişkin CHP’ye yeşil ışık yakıldı.

Tv100’de yer alan habere göre; Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, katıldığı canlı yayın programında partisinin 'Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapacak mı?' sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

"ŞARTLARA GÖRE KAPILAR AÇIK"

Şahin "Bölgelere göre değişen ittifak koşulları oluşabilir, bununla ilgili konuyu saklı tutuyoruz. Bir iddiamız var, biz bunu sonuna kadar taşıyacağız ama şartlara göre kapılar açık" dedi

"İTTİFAK KONUSU YEREL DİNAMİKLER BELİRLEYECEK"

"CHP’yle kapılar açık mı?" sorusuna Şahin "Genel Merkez seviyesinde süreç ne getirir onu göreceğiz ama yerelde kendiliğinden dinamikler oluşabiliyor. Bu süreci biraz da yerel dinamikler belirleyecek" şeklinde cevap verdi.

 

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...