Gözler Erdoğan'da: Kabine sonrası boş kalan 3 kritik koltuk için atama bekleniyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fotoğraf: Anadolu Ajansı

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm Türkiye'nin merakla beklediği yeni bakanları duyurdu. İki isim dışında bütün bakanlar değişirken, Kabine'deki köklü değişim sonrası boşta kalan 3 önemli koltuk ise dikkat çekti.

Türkiye, 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde sandık başına gitti, seçimini yaptı. Milletvekili seçiminin ardından ikinci turla birlikte yeni Cumhurbaşkanı belli oldu. Oyların yüzde 52.18'ini alan Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.

KABİNE'DE SÜRPRİZ İSİMLER

Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan dün TBMM'de yemin etti, ardından akşam saatlerinde yeni Kabine'yi açıkladı. 2 isim dışında bütün bakanlar değişirken, sürpriz isimler dikkat çekti.

3 KRİTİK KOLTUK BOŞTA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı olarak Hakan Fidan'ı, Milli ve Savunma Bakanı olarak Yaşar Güler'i ve İçişleri Bakanı olarak Ali Yerlikaya'yı atadı. Bu atamalarla birlikte MİT Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Genelkurmay Başkanlığı koltukları boş kaldı.

Yeni bakanların en kısa sürede göreve başlaması beklenirken kritik koltuklara kimin getirileceği ise henüz açıklanmadı. Üç önemli koltuk için en kısa sürede yeni atamaların duyurulması bekleniyor. 

Gözler Erdoğan'da: Kabine sonrası boş kalan 3 kritik koltuk için atama bekleniyor

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...