İmamoğlu'dan Kılıçdaroğlu'na 'değişim' göndermesi: Ben yılmam, yıldırırım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İmamoğlu'dan Kılıçdaroğlu'na 'değişim' göndermesi: Ben yılmam, yıldırırım

POLİTİKA Haberleri

CHP'de seçim yenilgisi sonrası 'değişim' çağrılarının fitilini ateşleyen ve açıklamalarıyla adaylığa göz kırpan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar geldi. Katıldığı bir etkinlikte konuşan İmamoğlu, “Siyasetten yılıp keşke hiç bu işlere hiç girmeseydim dediğiniz bir an oldu mu” sorusuna imalı bir cevap verdi.

28 Mayıs'ta hezimete uğrayan muhalefet cehpesinde, muhasebe sürüyor. CHP'de 'değişim' sesleri yükselirken, adaylık yarışı da kızışıyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, her fırsatta 'değişimin önünü açacağını' söylerken, Ekrem İmamoğlu'nun olası adaylığına ise İstanbul'u gerekçe göstererek karşı çıkıyor. Sık sık değişim mesajı veren İmamoğlu'da, Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen partilileri yüreklendiren açıklamalarda bulunuyor.

Son olarak İstanbul'da katıldığı bir etkinlikle kendisine yöneltilen "Siyasete girdiğinize pişman mısınız?" sorusuna cevap veran İmamoğlu'nun açıklaması dikkat çekti.

"YILMADIM, GENELLİKLE YILDIRDIM"

'Siyasetten yılıp, hiç bu işlere hiç girmeseydim dediğiniz bir an oldu mu?" sorusuna, İmamoğlu, "Yılmadım. Genellikle yıldırdım" diyerek cevap verdi.

'MULAKA DEĞİŞİM ZAMANI'

'Siyaset neden bizde profesyonel meslek gibi, sizce neden oturan kalkmıyor koltuktan?' sorusuna ise alkışlar eşliğinde cevap veren İammoğlu, Kılıçdaroğlu'na gönderme yaparak, "Yaşananlar canımızı sıkıyorsa artık bunun sona erme vakti gelmiştir diye düşünüyorum. Mutlaka değişim zamanı" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...