Bahçeli'den seçim öncesi provokasyon uyarısı: Karanlık oyunlara karşı uyanık olalım

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahçeli'den seçim öncesi provokasyon uyarısı: Karanlık oyunlara karşı uyanık olalım

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sarıyer’deki kilise saldırısına tepki gösteren MHP lideri “31 Mart seçimlerine kadar provokasyon ortamını canlı tutmayı, ülkemizin sinir uçlarıyla oynamayı planlayan karanlık ellere karşı azami şekilde uyanık olmalıyız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye yerel seçimlere doğru yol alırken İstanbul’daki kanlı kilise baskınına benzer provokatif eylemler yaşanabileceği ikazında bulundu. Türkiye düşmanlarının sandık üzerine oyunlar planladığına dikkat çeken Bahçeli, şu mesajları verdi: Sarıyer’deki ayin sırasında iki teröristin saldırısında bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu menfur eylemi lanetliyorum. Toplumsal huzurumuzu bozmak, asayiş ve güvenliğimizi bulandırmak amacıyla zehir saçan Türkiye düşmanları boş durmuyor, hain emellerinden vazgeçmiyor. 31 Mart seçimlerine kadar provokasyon ortamını canlı tutmayı, ülkemizin sinir uçlarıyla oynamayı planlayanlara karşı azami şekilde uyanık olmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti terör örgütlerinin, çetelerin, kanun kaçaklarının oyun alanı olamaz. Türkiye’yi tuzaklanmış meçhul bir akıbete sürüklemeye çalışan hiçbir odağa hareketsiz durmayacağız. Türkiye Yüzyılı vizyonunu gerçekleştirmenin arayış ve amacındayız. Ülkemizin vakit kaybına tahammülü kalmadı. 

'DEM'LENMEK YARAMAMIŞ!..

CHP lideri Özgür Özel’i “Türkiye ittifakı” açıklaması üzerinden eleştiren Devlet Bahçeli “Henüz kendi aranızdaki ikilikleri aşamamışken Türkiye ittifakını seslendirmeniz kara mizah değil de nedir? Sayın Kılıçdaroğlu’nun bütün izlerini silmenin neredeyse ismini ananı kapının önüne bırakmanın neresi Türkiye ittifakı, neresi adamlık, neresi vefakârlık? Gördüğümüz kadarıyla 'DEM'lenmek CHP yönetimine hiç iyi gelmemiş” diye konuştu. 

"ELİMİN TERSİYLE İTTİM"

Ahmet Davutoğlu’nun kendisi hakkındaki sözlerine de açıklık getiren MHP lideri “7 Haziran 2015’teki seçimlerin ardından şahsıma doğrudan başbakanlık koltuğu teklif edildi. Ancak ben siyasi bölücülerin desteği ve Türkiye’nin aleyhine olan bir iktidar yapısını elimin tersiyle itmeyi şeref görevi saydım” dedi. 

"BİZİM ROTAMIZ BELLİ"

Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın seçim hazırlıklarıyla ilgili de şu yorumları yaptı: Parti ve ittifak olarak 31 Mart’a kilitlendik. Çok çalışacağız, hiçbir mazerete sığınmadan geceyi gündüze katacağız. Durmayacağız, yılmayacağız. Yerel yönetimleri köhne siyasetten kurtaracağız. 

Şehirlerimizi büyüteceğiz. Yol haritamızı hazırladık, rotamızı çizdik. Çırpınışları boşuna, 31 Mart’ta hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz. Ayrımcılık ve bölücülük ayaklarımızın altındadır. Cumhur bizim, Türkiye hepimizindir. 

"İSRAİL BEDEL ÖDEYECEK"

Lahey’deki yargılamaya da değinen Devlet Bahçeli “Güney Afrika’nın müracaatıyla açılan soykırım davasının görüşülmesi kararlaştırılmıştır. Uluslararası Adalet Divanı’nın kararı çok önemli bir gelişmedir. İsrail’in soykırım suçunun bedelini ödeyeceği açıktır. Kaldı ki insanlık vicdanı İsrail’i çoktan mahkûm etmiştir” dedi. 

TÜRK-İSLAM  ÜLKÜSÜ DÜNYAYA YÖN VERECEK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Dünyaya istikamet verecek bir Türkiye’nin mimarisi ancak ve ancak Türk-İslam kültüründen feyzini alan ahlaki kucaklaşmayla mümkün. Bu kucaklaşmanın adı Cumhur İttifakı’dır” ifadesini kullandı. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...