Kütahya'da ittifak yapmamanın bedeli ağır oldu: AK Parti ve MHP'ye soğuk duş

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kütahya'da ittifak yapmamanın bedeli ağır oldu: AK Parti ve MHP'ye soğuk duş

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kütahya'da yüzde 43'ü açılan sandıklardaki oy oranına göre CHP'nin adayı Eyüp Kahveci seçim yarışını önde götürüyor. MHP'nin adayı Alim Işık'ın başkanlık koltuğunda oturduğu kentte ittifak yapmayan MHP ve AK Parti karşısında Kahveci'nin oy oranı yüzde 29.

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına geçti. Kütahya'da da 178.687 seçmen yöneticisini seçmek için oy kullandı. 

Öte yandan MHP'li Alim Işık'ın başkanlık koltuğunda oturduğu Kütahya'da AK Parti ve MHP'nin ittifak yapmaması yarışı bıçak sırtında götürüyor. 

OY ORANLARI

Saat 23:00 itibarıyla yüzde 64.12'si açılan sandıklarda ipi göğüsleyen CHP'nin adayı Eyüp Kahveci oldu. Kahveci'nin oy oranı yüzde 29.40 iken, onu MHP'li Işık yüzde 28.61 ile takip etti. AK Parti'nin adayı Kamil Saraçoğlu'nun oy oranı ise yüzde 27.45 olarak kaydedildi.

Kütahya'da ittifak yapmamanın bedeli ağır oldu: AK Parti ve MHP'ye soğuk duş - 1. Resim

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...