Mehmet Şimşek'ten Külliye'deki törende muhabirin 'Hayırlı olsun mu' sorusuna cevap

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Yeni Kabine'de adı Hazine ve Maliye Bakanı olarak geçen Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Külliye'deki göreve başlama törenine katıldı. Şimşek, tören öncesi bir muhabirin 'Hayırlı olsun mu' sorusuna şeklindeki sorusuna cevap verdi.

Seçimleri büyük bir katılım ve demokratik olgunlukla geride bırakan Türkiye, siyasette yeni bir döneme girdi. Yüzde 52,18 ile halkın desteğini alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis’te önce mazbatasını alarak ardından da yemin ederek görevine resmen başladı.

Ardından Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Türk siyasetine adeta damgasını vuran Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Göreve Başlama Töreni' düzenlendi.

Törene çok sayıda devlet başkanı, başbakan, uluslararası kurum başkanları, geçmişte siyasetin içinde yer almış birçok ünlü isim katıldı.

O isimlerden biri de eski Maliye Bakanı ve Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ti. 

MUHABİRE VERDİĞİ CEVAP DİKKAT ÇEKTİ

Tören öncesi Yeni Kabine'de adı bakanlık veya üst düzey bir ekonomi koltuğu ile anılan Şişmek'in muhabirler sardı. Muhabirin biri Şimşek'e 'Hayırlı olsun mu' diye sordu.

Şimşek'in "Bu konuda yorum yapmam doğru olmaz. Ayaküstü siyasi değerlendirme yapmıyorum." cevabı dikkat çekti.

Şimşek daha sonra muhabirlerin arasından çıkarak yoluna devam etti. 

Kaynak: Haber Merkezi

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...