Meral Akşener'den oy kullanacağı ilçeyi açıklayan vatandaşa ilginç cevap: Mutlaka isterim, gıcıklık olsun

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Meral Akşener'den oy kullanacağı ilçeyi açıklayan vatandaşa ilginç cevap: Mutlaka isterim, gıcıklık olsun

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da esnaf ziyareti sırasında oyunu Etimesgut'ta kullanacağını söyleyen bir vatandaşa, "Etimesgut’u mutlaka isterim. Gıcıklık olsun" şeklinde cevap verdi.

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı, adaylar ve partililer sokağa indi. Vatandaşla birebir iletişim kurarak ikna faaliyetlerine hız verilirken, bu dönemde birçok diyalog da dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde kendisine "Niye döndünüz?" diye soran vatandaşı "Sizin için mi parti kurduk biz! Hadi be!" diyerek azarlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yine gündemde.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

İYİ Parti lideri Akşener, Ankara'nın Altındağ ilçesinde esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafların yanı sıra çevrede bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Akşener, kendisine gelen fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

İYİ Parti Amasya İl Başkanlığı tarafından seçim faaliyetleri çerçevesinde hazırlanan pankartların itirazlar sonucu kaldırıldığını ifade eden Akşener, "AK Parti’nin İlçe Başkanlığı, il seçim kuruluna müracaat etti. Bizim ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) temsilcileri ‘hayır’ demesine rağmen bu pankartları indirme kararı alındı" dedi.

"KOSKOCA İKTİDARI BİZ TEHDİT EDİYORUZ"

Akşener, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Çok enteresan olan ölçü de şu: Halkı kin ve nefrete sevk etmek ve tehdit etmek. Koskoca iktidarı biz tehdit ediyoruz. Bütün bunlara baktığımız zaman ortaya çıkan manzara sizin sesiniz olmak üzere yola çıkan İYİ Parti’nin üzerine gidiyor. Eğer bu tuhaflıklardan kurtulmak istiyorsak bu yerel seçimde kulakları sağ ve sol taraftan çekiniz."

Ziyaretin ardından Meral Akşener, Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarına giderek dua etti.

"ETİMESGUT'U İSTERİM, GICIKLIK OLSUN"

Esnaf ziyareti sırasında çevrede bulunan işletmelerde oturan vatandaşlarla da sohbet eden Akşener, vatandaşların oylarına talip olduklarını söyledi. Akşener, sohbet esnasında Etimesgut’ta oy vereceğini söyleyen bir vatandaşa ise, "Etimesgut’u mutlaka isterim. Gıcıklık olsun" dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...