Son dakika: İYİ Parti'de Meral Akşener yeniden genel başkan seçildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: İYİ Parti'de Meral Akşener yeniden genel başkan seçildi

POLİTİKA Haberleri

Son dakika haberi: Bugün 3. Olağan Kurultay'ını yapan İYİ Parti'de Meral Akşener yeniden genel başkanlığa seçildi.

İYİ Parti’nin 3. Olağan Kurultayı bugün gerçekleşti. Meral Akşener yeniden İYİ Parti Genel Başkanı seçildi. Kurultayda tek aday olan Akşener, oy kullanan 1151 delegenin 1127’sinin oyunu aldı.

Öte yandan kurultayda Akşener CHP ve parti içindeki muhaliflere sert sözlerle tepki göstermişti.

Meral Akşener şunları söylemişti;

"İYİ Parti'yi milletimiz kurdu. Bizler sadece tabelayı astık. İşte tam da bu nedenle İYİ Parti'nin yolculuğu aslında milletimizin yolculuğudur. Biz bugünlere hiç kolay gelmedik. Yolumuz doğru olduğu için nice çileye katlandık. Davamız doğru olduğu için nice zorluğa direndik. Sözümüz doğru olduğu için nice iftiraya göğüs gerdik. Hele ki bir şey olamadığına öfkelenip, bizatihi içimizden yapılan iftira, hakaret ve çirkinliklere göğüs gerdik. Şahsen hiçbir düşmanın, hiçbir rakibin beni hapse atmayı isteyenler dahil, benimle ilgili asla iddia etmedikleri, söylemedikleri pis iftiralara şahit oldum. Allah bana bunu gösterdi ama affetmeyeceğim.

CHP'YE SERT TEPKİ

6'lı masa meselesi ortaya çıktı. Şimdi biz fedakarlık yapan insanlarız ya, Türkiye bizim için önde ya. Biz bu parti seçime girebilsin diye CHP'den 15 milletvekili istedik, hayatımın en büyük pişmanlığıdır. 

Savaşmalıydık, bileğimizin gücüyle o seçime girmeliydik, girmiyorsak da gereğini yapmalıydık. Savaşmadık.

"ÖMER SEYFETTİN'İN DİYETİNE DÖNDÜ BU İŞ"

15 vekil istedik, Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. Ama o gün bugün 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik. Ömer Seyfettin'in diyetine döndü bu iş. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...