İçişleri Bakanlığında devir teslim: Ali Yerlikaya görevi Soylu'dan devraldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fotoğraf: Anadolu Ajansı

POLİTİKA Haberleri

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığında devir teslim töreni yapıldı. Eski İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, görevi Süleyman Soylu'dan devraldı. Yerlikaya, "Temel referanslarımız hukuktur. Bundan asla taviz vermeyeceğiz. Terör, düzensiz göç ve suçlarla mücadelemiz devam edecektir" dedi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yeni Kabine'yi açıklamasının ardından bugün devir teslim törenleri gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin İçişleri Bakanı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya olmuştu. Bakanlıkta yapılan devir teslim töreninde, Süleyman Soylu görevi Ali Yerlikaya'ya devretti.

Kameraların karşısına geçerek veda konuşması yapan Süleyman Soylu, "Aziz milletimizi, birlikte emek verdiğimiz, mesai yaptığımız, acı tatlı birçok hatıraya ortak olduğumuz mesai arkadaşlarımızı ve tüm personellerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

"TEMEL REFERANSLARIMIZ HUKUKTUR"

Törende konuşan İçişleri Bakanı Yerlikaya ise, "Sayın bakanım bu görevi sizden devralmak benim için büyük bir onur. Kutsal vatan toprağımızın her bir karışı, sahil kıyı şeritlerimizin tamamı bize emanettir. Temel referanslarımız hukuktur. Bundan asla taviz vermeyeceğiz. Terör, düzensiz göç ve suçlarla mücadelemiz devam edecektir" dedi.

İçişleri Bakanlığında devir teslim: Ali Yerlikaya görevi Soylu'dan devraldı

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...