Külliye'deki törende dikkat çeken Aliyev ve Paşinyan detayı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Külliye'deki törende dikkat çeken Aliyev ve Paşinyan detayı

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün mazbatasını alıp Meclis'te yemin etmesinin ardından Göreve Başlama Töreni'nde liderlerle buluştu. 21 devlet başkanı ve 13 başbakanın katıldığı törende Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in hemen arkasında oturması ise dikkat çekti.

24 Mayıs'ta sandıktan zaferle çıkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 yıllık Cumhurbaşkanlığı görevi resmen başladı. İlk olarak TBMM'de yemin törenine katılan Erdoğan mazbatasını da altıktan sonra Göreve Başlama Töreni için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Göreve Başlama Töreni'nde ise oturma planı dikkat çekti.

Külliye'deki törende dikkat çeken Aliyev ve Paşinyan detayı

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in arkasında oturması dikkatlerden kaçmadı.

İki ülke arasındaki sınır çatışmaları nedeniyle son dönemde büyük gerilim yaşayan Paşinyan ve Aliyev'in törende konuşmadıkları görüldü.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...