Temel Karamollaoğlu ve Ahmet Davutoğlu'ndan seçim görüşmesi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Temel Karamollaoğlu ve Ahmet Davutoğlu'ndan seçim görüşmesi

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, 2024'te yapılacak yerel seçim ve 1 Ekim'de başlayacak yeni yasama dönemiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu‘nu ziyaret etti. Ziyarette iki liderin yerel seçimler ve Meclis’teki ortak grubun çalışmalarına dair görüş alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

Gelecek Partisinden yapılan yazılı açıklamaya göre,  ziyarette, yerel seçim hazırlıklarında gelinen son durum ve yeni yasama döneminde yapılacak çalışmalar ele alındı. Genel başkanlar, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde 28 Ağustos'ta yapılan görüşmede mutabık kalınan ilkeler ve gündemler sonrası hazırlanan yerel seçim çalışma dosyalarını değerlendirdi.

Tam mutabakatla çalışmalara devam edileceği kararlaştırılan ziyarette, iki partinin TBMM'deki grubunun yeni dönemde Meclis gündemine getireceği konu başlıklarına yönelik çalışmalar ele alındı.

Görüşmede, hazırlıklarına başlanılan eğitim, istihdam, tarım, güvenlik ve ekonomi gibi başlıkların yeni yasama döneminde belirlenen takvim doğrultusunda Meclis gündemine getirileceği bildirildi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...