İhlâs Vakfının kesintisiz yardımları sürüyor: Deprem bölgesinde iftar ve sahur sofraları kurulmaya başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İhlâs Vakfının kesintisiz yardımları sürüyor: Deprem bölgesinde iftar ve sahur sofraları kurulmaya başladı

Ramazan Haberleri

Depremin ilk gününden beri afet bölgesinde yemek dağıtan İhlâs Vakfı, ramazan ayı boyunca iftar ve sahur sofraları ile vatandaşların yanında olacak...

Ayni ve nakdî yardımlarla depremzede vatandaşların gönüllerine su serpen İhlâs Vakfı, sahada var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Deprem bölgesinde mağdur vatandaşlarımıza, hastanelerde çalışan sağlık personeline ve güvenlik ekiplerine seyyar mutfaklarda yemek dağıtan İhlâs Vakfı, mübarek ramazan ayının başlamasıyla iftar ve sahur sofraları kurmaya ve kumanya dağıtmaya başladı. İhlâs Vakfı yetkilileri, yardımların yaralar sarılıncaya kadar devam edeceğini ve 35 öğrenci yurdu ile birlikte AFAD koordinasyonunda topyekûn seferberlik hâlinde olduklarını belirtti.

İhlâs Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, depremin vuku bulduğu günden itibaren afet bölgesinde olduklarını belirterek “Ayni bağışlarımızı tırlarla deprem bölgesine yolladık. Yardımlarımızı tek tek istifleyerek bölgeye gönderdik. Erkek, kadın, çocuk giysi ve botlarını, gıda maddelerini ayırıp depremzedelere ulaştırdık. Depremin ilk gününden bu yana belli noktalarda yemek veriyoruz. Sabahları sıcak çorba verirken ikindi ile akşam vakitleri arasında ise akşam yemeği veriyoruz. Ramazan-ı şerif ayında da faaliyetlerimize başladık. Deprem bölgesinde iftarlar vereceğiz, depremzedeleri yalnız bırakmayacağız” dedi.

BİR KİŞİLİK İFTAR BEDELİ 50 TL

Ramazan ayında eğitimleri devam eden öğrencilere yurtlarda iftarlar da vereceklerini aktaran Aydın “Bu sene bir kişilik iftar bedelimiz 50 liradır. 100 kişilik iftar bedelimiz ise 5 bin liradır. Vatandaşlarımız 100 kişilik iftar vermek isterse biz onlar için verdiğimiz iftarın videosunu çekip kendilerine gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZ DE HAYRA VESİLE OLUN

Deprem mağduru kardeşlerimiz için iftar ve sahur hizmetine 0212 451 49 00 No.lu telefondan veya www.ihlasvakfi.org.tr/bagis adresinden kolaylıkla destek olabilirsiniz.

İhlâs Vakfının kesintisiz yardımları sürüyor: Deprem bölgesinde iftar ve sahur sofraları kurulmaya başladı

Düzenleyen:  - Ramazan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...