Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dorukhan bebek artık gülüyor

Düzenleyen:
Dorukhan bebek artık gülüyor

SAĞLIK Haberleri

Bebeklerde fark edilmediği durumlarda zehirli ishale, dışkılayamama ve gelişim geriliğine sebep olan hirschsprung (bağırsakta sinir yetersizliği) hastalığına yakalanan Dorukhan Soy, erken teşhisle sağlığına kavuştu.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Samsun'da yaşayan Gökhan ve Büşra çiftinin ilk bebekleri olan bir yaşındaki Dorukhan Soy’a doğar doğmaz beş bin bebekte bir görülen bağırsakta sinir yetersizliği hastalığı teşhisi kondu. Büyük tuvaletini rahat yapamadığı için bir yıl boyunca acılar içinde kıvranan Dorukhan, şifayı çocuk cerrahisi uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın’ın birbiri ardına gerçekleştirdiği iki zorlu ameliyat sonrasında buldu.  Bebeği iki seansta risk almayarak ameliyat etti. Birinci yaş gününü hastane odasında kutlayan Dorukhan bebek, çevreye saçtığı gülücüklerle doktorlarına teşekkür etti. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...