Kanser hücrelerini öldürüyor, ömrü uzatıyor! Canan Karatay faydalarını anlata anlata bitiremedi

Düzenleyen:
Kanser hücrelerini öldürüyor, ömrü uzatıyor! Canan Karatay faydalarını anlata anlata bitiremedi

SAĞLIK Haberleri

Prof. Dr. Canan Karatay, zeytin ve zeytinyağının her türlü derde deva olduğunu söylüyor. Zeytin ve yağının sağlıklı yaşam için olmazsa olmazlardan biri olduğunu belirten Karatay, bu besinlerin ömrü uzattığını söyledi.

Yıllardır verdiği sağlıklı besin önerileri ile vatandaşların sıklıkla öneri aldığı Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, obezite ve sağlıklı yaşam için verdiği önerilerle bir kez daha gündeme geldi. Karatay, vatandaşlar şeker ve hazır gıdalara karşı sağlığı olumsuz yönde etkilediği gerekçesiyle sık sık uyarı yapıyor.

Prof Dr. Karatay, bu kez zeytin ve zeytinyağını, sağlıklı yaşam için olmazsa olmaz diyerek önerdi. 

'ALTIN DEĞERİNDE'

Canan Karatay, zeytinin sağlıklı meyve olduğunu ve altın değerinde olduğunu belirterek "Zeytinyağı da altın suyudur çünkü altın için kişiler birbirini öldürüyor. Zeytin ve zeytin yağı hayatı uzatıyor. Zeytinyağı altından oldukça daha değerlidir.Zeytin ve yağı kanser, mide ve bağırsak rahatsızlıklarının yanı sıra birçok hastalığın da şifasıdır.

'KANSERLİ HÜCRELERİ ÖLDÜRÜYOR, AĞRILARI YOK EDİYOR!'

Soğuk sıkım zeytinyağı bol bol tüketilirse, kilo almazsınız. Zeytinyağı karaciğer yağını yok eder. Yapılan çalışmalar göstermiştir ki, zeytinyağı kanser hücrelerini yok ediyor. Zeytinyağı eklem ağrılarını yok ediyor, baş ağrılarını yok ediyor, cildi yumuşatıp kadife benzeri yapıyor" şeklinde konuştu.

BUNAMA ÖNLEYİCİ

Prof. Dr. Canan Karatay, zeytinyağının karaciğer yağlanmasını giderdiğini vurgulayarak, “Karaciğer yağlanması gidince de beyinde toparlanır. Alzheimer'i önler, Parkinson'u önler, Demans (bunama) önler, özellikle zeytinyağı organik olduğu için Alzheimer'i önleyicidir." dedi.

ZEYTİNYAĞININ FAYDALARI

Zeytinyağı faydaları şüphesiz ki saymakla bitmez. Cilt bakımından ağrılara, karaciğer yağlanmasından bunamaya, ömür uzatmadan cilde iyi gelmesine kadar pek çok faydası var. Bilimsel olarak faydaları kanıtlanan zeytinyağı sağlıklı yaşam için sofralardan eksik edilmemesi gereken bir meyve. 

İşte faydalarının liste haline geldiği zeytinyağının faydaları:

-Stresi azaltır
-Kabızlığa iyi gelir
-Cildi güzelleştirir
-Sindirimi düzenler
-Saç dökülmesini azaltır
-Meme çatlaklarına iyi gelir.
-Meme kanseri riskini azaltır.
-Zeytinyağı kolesterol dengenizi korur.
-Zeytinyağı, kan şekeri seviyesini düşürür.
-Kalsiyum içeriğinden ötürü kemikleri güçlendirir
-Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi hızlandırır
-Zeytinyağı karaciğer fonksiyonunun düzgün çalışması için yardımcı olur
-Diyabet hastaları için insülin görevi görür ve sorunlara pozitif etki sağlar.
-Kan basıncını düzenler ve bu da tansiyonunuzun normal seviyede olmasını sağlar.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...