Bahçeli Kılıçdaroğlu'na yüklendi: Mezhep kışkırtıcılığı yapıyor

- Güncelleme:
Bahçeli Kılıçdaroğlu'na yüklendi: Mezhep kışkırtıcılığı yapıyor

Seçim 2023 Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Kastamonu ve Çankırı’da gerçekleştirdiği mitinglerde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Altılı Masaya yüklendi.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - MHP lideri Devlet Bahçeli “Dünkü bozgunculuk bugün de vardır. Dünkü bölücülük bugün de misliyle tedavüldedir. Hatta dünkü gaflet, dünkü dalalet, dünkü hıyanet bir fazlasıyla bugüne yansımıştır. Tek eksik fiilî işgalin olmamasıdır. Ancak Kılıçdaroğlu bu alçak göreve taliptir, etnik ve mezhep kışkırtıcılığına soyunmuştur” dedi. 

Bahçeli şunları söyledi: “Kılıçdaroğlu, sonunun yaklaştığını anlamış, düştüğü denizde provokasyon yılanına sarılmıştır. Terörist Demirtaş’ı ve Soros’çu Kavala’yı serbest bırakacağını küstahça açıklamıştır. PKK’yla müzakere ve mütareke Kılıçdaroğlu’nun gündemindedir. HDP’nin kayyum partisi Yeşil Sol Parti, Kılıçdaroğlu’yla yan yanadır. Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kaldıracağını, terörle mücadeleyi durduracağını, Türk askerini Irak ve Suriye’den çekeceğini açıklayan iç işgal cephesi Kılıçdaroğlu’yla emel ve eylem birlikteliği içindedir. Zillet ittifakı İHA’lardan, SİHA’lardan, diğer yerli ve millî savunma sanayi ürünlerinden rahatsızdır.

HEP YALAN, TAM YALAN, SÜREKLİ YALAN

Temiz para bulduk yalanıyla aldatıyorlar, meğer uyuşturucu tacirlerinden tutun da tefecilere kadar düşüp kalkmadıkları mihrak neredeyse kalmamış. Ortada ne para var, ne de parayı vermeyi aklından geçiren. Hep yalan, tam yalan, sürekli yalan, olay budur. 

Türkiye’yle hesabı olan kim varsa CHP’ye yoldaş, İYİ Parti’ye yandaştır. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bayraksızların umududur. Bu zat Türkiye’yi içeriden teslim almak için görevlendirilen yabancı komiseridir. PKK, Kılıçdaroğlu’nun destekçisidir. FETÖ, Kılıçdaroğlu’nun can beraberidir.”

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...