CHP'li Özcan, Kılıçdaroğlu'na 'istifa' çağrısı yapıp yeni adayını açıkladı: Derhal partinin başına geç

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP'li Özcan, Kılıçdaroğlu'na 'istifa' çağrısı yapıp yeni adayını açıkladı: Derhal partinin başına geç

Seçim 2023 Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Recep Tayyip Erdoğan karşısındaki hezimeti muhalefet cehpesini karıştırdı. Partiden 1 yıl önce ihraç edilen ve süresini doldurmasına çok az kalan Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan Kılıçdaroğlu'na sert mesajlarla 'istifa' çağrısında bulundu. '13 yıldır yeter artık. Onurunuzla, gururunuzla gidin artık' diyen Özcan, yeni adayını da açıklayıp "Derhal partinin başına geç" ifadelerini kullandı.

Türkiye 14 Mayıs'ın ardından bir kez daha Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turu için sandık başına gitti. Saat 17:00 itibarıyla oy sayımına geçilirken, Anadolu Ajansı'nın resmi olmayan verilerine göre Erdoğan seçimi önde tamamladı.

Erdoğan'ın zaferinin ardından siyasilerden Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı geldi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etti.  

Yavuz Aydın paylaşımında, "Sayın Kılıçdaroğlu, siyasi jübilesini Sayın Akşener'den özür dileyerek yapmalıdır" ifadelerini kullandı. 

PARTİSİNDEN İLK İSTİFA ÇAĞRISI 

Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığı yenilgi sonrası "Kılıçdaroğlu'na emekleri için teşekkür ederiz ama kendisini yanıltan 3-5 zavallı ve yalaka takım kaybetmiştir" derken "İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmelidir" diyerek yeni genel başkan adayını duyurdu. 

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1662887164030353408

 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Yılmaz 29 Mayıs 2023 23:31

Anladığım kadarı kilictar oğlu hariç herkes sorumlu bu başarısızlıktan insan utanır da istifa eder ama nerde

Sonraki Haber Yükleniyor...