Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandık çağrısı: Hep birlikte sıkı sıkıya sahip çıkalım

- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandık çağrısı: Hep birlikte sıkı sıkıya sahip çıkalım

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın gerçekleşecek olan seçimlerden önce sosyal medya hesabından sandıklarda görevli partililere çağrıda bulundu. Erdoğan, “Ülkemizin geleceğine, aziz milletimizin iradesine, demokrasimizin namusu sandıklara hep birlikte sıkı sıkıya sahip çıkalım” ifadelerini kullandı..

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından yarın sandık başına gidiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunarak sandıklarda görevli partililerine çağrıda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 28 MAYIS MESAJI

"Değerli dava ve yol arkadaşlarım!" diyerek seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs'ta olduğu gibi yarın da sabahın erken saatlerinde, en geç 06.30'da sandık başında bulunalım. Ülkemizin geleceğine, aziz milletimizin iradesine, demokrasimizin namusu sandıklara hep birlikte sıkı sıkıya sahip çıkalım. Emekleriniz ve fedakârlıklarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Allah yâr ve yardımcımız olsun. " ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...