Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selçuk Bayraktar'ı eleştirenlere sert çıktı: Size ne yaptı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de gençlerle bir araya geldi. Burada yapmış olduğu konuşmada muhalefete sert çıkan Erdoğan, "Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Neymiş? Damatmış. Bunların babası bankalardan kuruş kredi almadan çalıştı. Çocukları da böyle devam ediyor. Selçuk size ne yaptı?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de gençlerle birlikte iftar yaptı. Erdoğan, orucunu açtıktan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan "Rab'bimden bu ay tuttuğunuz oruçları, yaptığınız iyilikleri kabul eylemesini niyaz ediyorum. Cuma günü kavuşacağımız bayramınızı da şimdiden kutluyorum" dedi.

"GENÇLERİMİZ DAYANIŞMA RUHUYLA HAREKET EDİYOR"

Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin konuşan Erdoğan "Ülkemizin üzerine  6 Şubat depremlerinin düştüğü bu mübarek günlerde özellikle depremzedelerimizi hiç yalnız bırakmadık. Evi yıkılan, düzeni bozulan tüm insanlarımızı yeni yuvalarına kavuşturmam için durmadan, dinlenmeden çalışıyoruz. İnşallah el birliği içinde bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz. Özellike siz gençlerimizin empati ve dayanışma ruhuyla hareket ettiğini görüyorum. İlk günden itibaren depremzedelerimizin imdadına koşan, varını yoğunu afet bölgesi için seferber eden, bugün de gece gündüz koşturan gençliğimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Her birinizle gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL, FİNANSTA NEW YORK'U, LONDRA'YI AŞACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün İstanbul'da iki çok önemli projenin açılışına katıldığını hatırlatarak "Ülkemizi finans sektöründe yeni bir ligine çıkaracak olan İstanbul Finans Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdik. Toplam 65 milyar liralık bu merkez 15 sene içinde milli gelire 130 milyar dolar katkının yanında 102 bin ek istihdam da sağlayacak. Tıpkı Avrupa, Amerika, Asya ve Orta Doğu'daki benzerleri gibi ülkemnizde finansal bir ekosistemin oluşumuna vesile olacak. Bu ne demek biliyor musunuz? Yani bugün New York, Londa piyasası neyse İstanbul da aynen bunlarla yarışa girecek, hatta aşacak" diye konuştu.

"MUHALEFETE TOGG VERSEK KULLANAMAZLAR"

Muhalefetin Togg ve TCG Anadolu için "Maket" dediğini belirten Erdoğan "Belinize, dizinize dursun bunların neyi maket? Bunlara Togg versek kullanamazlar, maket ya" sözleriyle tepkisini ortaya koydu. 

"NE KADAR KİTAPSIZ VARSA TV'DE KONUŞTURUYORLAR"

Erdoğan, Selçuk Bayraktar'ı eleştirenlere de "Göreve geldiğimizde savunmada yerlilik yüzde 20'ydi, şimdi yüzde 80. Yatıyorlar kalkıyorlar Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Neymiş? Damatmış. Bunların babası bankalardan kuruş kredi alamdan çalıştı. Çocukları da böyle devam ediyor. İhracata yönelik ihtiyacı karşılayamıyorlar. O kadar çok talep ver. Bunların babası devletin kendisine verdiği yeri bile almadı. Ne kadar imansız kitapsız komünist var televizyonda konuşturuyorlar. Neymiş, Erdoğan bunlara bol bol para vermiş. Bu aile bu konularda çok hassas" şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...