Erdoğan'dan önemli açıklama: Tüm kötülükleri 3 aya sığdırdılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erdoğan'dan önemli açıklama: Tüm kötülükleri 3 aya sığdırdılar

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da AK Parti il kadın kolları toplantısında konuştu... Millet İttifakı'na seslenen Erdoğan "Tüm kötülükleri 3 aya sığdırdılar" dedi ve seçmeni uyardı: Öndeyiz diye rehavete kapılmayın. Telafisi yok. Sandıklara sahip çıkmalısınız...

Cumhurbaşkanı seçimlerine son 2 gün. İstanbul'da AK Parti il kadın kolları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçmenden rehavete kapılmamasını isteyerek uyarı: Sandığın telafisi yok...

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle;

"KANTİL'DEKİLERE ÇİÇEK DAĞITAN BİRİ VAR"

-Seçimlere bir gün kaldı. Türkiye'ye son 20 yılda kazandırdığımız nice eserle milletimizin huzurundayız. Elbette eksiklerimizle, kusurlarımızla milletimizin huzurundayız. Karşımızda SGK'yı, CHP'yi batırmış bir örnek var. Koltuğunu korumak için Kandil'deki terör elebaşlarından, FETÖ'cülere kadar çiçek dağıtan biri var.

-Bakanlık pazarlığı alev alev. Karşımızda yüzde 1 oy alana 40 milletvekili dağıtan garip bir insan var. Bir özelliği daha var, hesap uzmanlığı. Bu nasıl hesap uzmanlığı ki yüzde 1 oyu bile olmayanlara 40 tane milletvekili dağıtıyor.

-Benim milletim hesap uzmanlığının en güzel örneğini bunlara verecek. Türk siyasetinin 21 yıldır tüm kötülükleri 3 aya sığdırmış çapsızlık örneği var.

-Bu pazar çok önemli. Benim milletim hesap uzmanlığının en güzel örneğini bunlara verecek.

'SEN NASIL HUKUKUN ÜZERİNE ÇIKARSIN'

-Buyrun belge... Bu ülke hukuk devleti. Sen kendini hukukun üzerine çıkıp "Selo'nun çıkmasını istiyorsanız oylarınızı bize verin" nasıl dersin.

-Bu yargı nerede 'it sürüleri diyen biri var" karşımda. Ama bu onlardan değil de başka biri olsaydı Gazi Mustafa Atatürk'e hakaretten çoktan içeri alınırdı.

-Pazar günü sandıkları patlatacağız. 

-Bunlar suç üstü yakalandık. Onun için daha çok dibe batıyorlar. Bizi hedef alarak bize ve milletimizi hedef alarak suçlarını örtmeye çalışıyorlar. Nasıl olsa öndeyiz duygusunun bizi rehavete bırakmasına izin vermeyin. Pazar günü sandıklara sahip çıkmalısınız. Sandığın telafisi yok.

-İnşallah pazar günü hep beraber AK Parti’nin cumhurbaşkanlığı zaferiyle bu işi bitirelim.

"nasıl olsa öndeyiz" rahevetine kapılamayız. Ezici bir çoğunlukla yarım kalan seçimi tamamlayacağız.

-Sizlerden erken saatlerde oy verme yerlerine gitmenizi oraları bayram yerine çevirmernizi rica ediyorum.

"SANDIĞA KADIN ELİNİN DEĞECEĞİNE İNANIYORUM"

-28 Mayıs'ta sandığa kadın elinin değeceğine inanıyorum. Sizlere güveniyorum.

-Maruz kaldığı onca saldıya karşı duranlar kadınlardır. 15 Temmuz gecesi tanklara meydan okuyanlar kadınlardır.

("Dik dur eğilme kadınlar seninle" sloganları atıldı)

-Türkiye'nin yazdığı destanlarda kadınların izleri vardır. Kılık kıyafetten dolayı işinizden olduğunuzda umutsuzluğa kapılmadınız. Sizler pes etmediniz.

-Sizlerin şahsında ülkemizin tüm kadınlarını tebrik ediyorum.

(21 yılda AK Parti'nin Türkiye için yaptığı yatırımların videosu izletildi)

-Nasıl buldunuz. Bizim referansımız bunlar. Bay bay Kemal'in referansı nedir?

-Akşener diyorki 'Erdoğan batırır, Kemal çıkarır' Bunlar Rabbimizin dediği gibi "gözleri var görmez..." Her şey yalan üzerine kuralı. Bıktık bu yalanlardan.

MERAL AKŞENER'E SERT TEPKİ

-Dün akşam Meral hanım diyor ki: Erdoğan batırır, Kemal çıkarır. Bunlar Rabbimizin dediği gibi kulakları var duymaz, gözleri var görmez, kalpler mühürlü. Her şey yalan üzerine kurulu. Ama bu yalanlara da artık bıktık. Gelin pazar günü cevap verelim.

"KANALINDA ATIP TUTUYOR"

-Kendine ait bir kanalı var orada atıp tutuyor. Ama gençler köşeye sıkıştırıyor.

-Aile için şiddeti şikayete tabi olmaktan çıkardır. Bireysel takip edilen suçlar arasına aldık.

-Kadınlarımızın ihtiyaç duyduğu her alanda yanlarında olduğumuzu biz gösterdik. Çalışan, çocuğuyla, ailesiyle yaşayan her kanının yanında olduk. Kısmi çalışma zamanı sağladık. İstihdamdaki kadın sayısını 10,5 milyona yaklaştırdık. Kadınları siyasetin öznesi haline geitrdik. Birçok teşvik ve uygulamayı hayata geçirdik.

"KİMSENİN YAŞAMINA KARIŞMADIK"

-Bizim alehimize pek çok kampanya yürüttüler. "Bunlar sorumluluk alırsa insanların yaşama alanlarına müdahale edecek" dediler. Bütün bu algı oyunlarına rağmen 1994'ten beri görevdeyiz. Hanım kardeşlerimize yönelik birçok projeyi devreye soktuk. Kara progandalara rağmen kimsenin yaşam biçimine karışmadık.

"BAY BAY KEMAL'DEN BİR ŞEY OLMAZ"

-İkna odalarında bizim yavrularımıza ne zorluklar çektirdiler bay bay Kemal bunları anlatsın. O hanımı da kapı dışarı etti. Bay bay Kemal'den bir şey olmaz. "Bir metrelik bez parçası" dedi. Bu adam her numarayı yapar.

-Kara sicillerine bakmadan milletimizi korkutmaya çalışıyorlar. Kadınları seçim tenilgilerine ortak edemeyecekler.

-Seçim beyannemesinde kadınlar için yapacaklarımızı anlattık (Kadınlar için yapılan yatırımların videosu izletildi)

-Yeni dönemde aile kurumunun kutsallığından taviz vermeyeceğiz.

-Bu CHP, HDP, İYİ Parti LGBTİ'ci mi? AK Parti'ye sızabilirler mi? Çünkü biz ailenin kutsallığına inanıyoruz.

-Bir şeyi ispatlayacağız. O da bunların milli ve yerli olma konusu sadece eşyada değil ailede de ortaya çıkacak.

-Veba gibi yayılan bu akımlarla ilgili önlemlerin alınması gerekiyor. Bu seçimde bunun bir imtihanıdır.

-"Gelir gelmez borçları siliyoruz" diyor. Biz varız 326. Onların oyları olmadan nasıl yapacaksın? Pazar günü ona öyle bir Osmanlı şamarı atmalıyız ki bir daha belini doğrultamamalı.

-Kemal efendi kaynağın nerede? Sadece atıyor. Biz kaynak söylüyoruz. Öbürünün kaynağı yok.

-Emekli, işçi, esnafın derdine derman olacağız.

-Sığınmacılar konusunda da Sayın Kemal'in yaptığı gibi Nazi dönemindeki gibi söylemlere başvurmayacağız. Boraltan köprüsü gibi facialar yaşatmayacağız. Sığınmacılara uyguladıkları bu.

"SIĞINMACILAR GÜVENLİ ŞEKİLDE VATANLARINA DÖNECEK"

-600 bin biriket ev yaptık Suriye'nin kuzeyinde. Sığınmacıları taşıdık taşıyoruz. "Sizi kovuyoruz, sizi barındırmayacağız" demiyoruz. Laflara bak. Bunlar savaştan kaçıp geldi aynı şey bizim de başımıza gelebilirdi. Bu bir terörist zihniyetidir. Güvenli bir şekilde vatanlarına dönmelerini sağlayacağız.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...