HÜDA-PAR’lı vekiller kayıtlarını yaptırdı! Yapıcıoğlu'ndan yemin metni açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
HÜDA-PAR’lı vekiller kayıtlarını yaptırdı! Yapıcıoğlu'ndan yemin metni açıklaması

Seçim 2023 Haberleri

AK Parti listelerinden seçime girerek milletvekili olan HÜDA-PAR’lı adaylar Meclis’te kayıtlarını yaptırdı. Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, kaydını yaptırdıktan sonra yemin edecek misiniz sorusuna cevap verdi. 

Milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri devam ediyor. HÜDA-PAR’lı milletvekilleri Zekeriya Yapıcıoğlu, Şehzade Demir, Faruk Dinç ve Serkan Ramanlı da kayıtlarını yaptırdı. 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, kayıt sonrası açıklamalarda bulunan Yapıcıoğlu, “Seçim kampanyası boyunca HÜDA-PAR neredeyse kampanyanın merkezindeydi. Herkes neredeyse HÜDA-PAR üzerinden bir kampanya yürüttü. Özellikle muhalefet cephesi. Geçmiş geçmişte kaldı. İnşallah umuyor ve diliyorum ki nezih bir üslupla, siyasi nezaketle parlamentodaki vazifemizi layıkıyla yerine getirmeye çalışalım” dedi.

“YEMİN METNİNİ ELBETTE OKUYACAĞIZ”

Yemin metni okuma tartışmaları üzerine gelen soruyu yanıtlayan Yapıcıoğlu, “Elbette okuyacağız. Onun bir kelimesini hatta bir virgülünü bile eksik bırakmamak gerekiyor. Herhangi bir ilave veya çıkarma yapma gibi bir düşüncemiz yok. Böyle bir şey zaten mümkün değil. Bu tartışmalar, kampanya sürecinde hatta seçim sonrasında da HÜDA PAR hep tartışmaların merkezindeydi” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...