İYİ Parti'de bir istifa daha! Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İYİ Parti'de bir istifa daha! Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurdu

Seçim 2023 Haberleri

Türkiye 2. tur seçimine giderken muhalefet kanadında istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak İYİ Partili Berivan Gökoğlu Yıldızsoy partisinden istifa edip Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vereceğini açıkladı.

İkinci tur oylamasına sayılı günler kala siyasette istifa haberlerine bir yenisi eklendi. İlk tur sonuçlarının etkisiyle İYİ Parti'de bir istifa daha yaşandı.

İSTİFA ETTİ, ERDOĞAN'A DESTEĞİNİ AÇIKLADI

İYİ Parti Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kırsal Kalkınma Başkanı Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, Millet İttifakı içerisinde yaşanan polemikler nedeniyle partisinden istifa ettiğini, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde ise Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. 

Yıldızsoy, yaptığı açıklamada, iki yıldır İYİ Parti'de üyeliğinin bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in TBMM'de taktığı rozetle katıldığım ve İYİ Parti'ye üye ettiğim 1000 kişiyle 25 Mayıs 2023 itibarıyla mevcut sorunlar, gerek ittifak içinde yaşanan polemiklerden dolayı istifa ediyorum. Partideki tüm görevlerimden ayrılıp, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum."

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...