Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce açıklaması: Miting için aradım, ulaşamadım

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce'yi mitinge davet etmek için aradığını ama ulaşamadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "İnce beni destekliyor mu bilmiyorum. Destekleme konusunda görüşmemiz olmadı." ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün yaptığı basın toplantısında adaylıktan çekildiğini açıklayarak, "Hiçbir bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar" demişti.  Muharrem İnce'nin seçime 3 gün kala aldığı bu karar sonrası gözler Millet İttifakı'na çevrilmişti. İnce'nin Millet İttifakı'nın Ankara'daki mitingine katılacağı iddia edilmişti. Fox TV canlı yayında gündem ve seçim sürecine dair açıklamalarda bulunan CHP lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bu konuya da değindi. 

"MİTİNGE DAVET ETMEK İÇİN ARADIM ULAŞAMADIM"

Muharrem İnce'yi mitinge davet etmek için aradığını ama ulaşamadığını söyleyen Kılıçdaroğlu konuşmasında; "Montajlar ve diğer şeylerle bel altı vuruşlar doğru değil. Cesaretin varsa çıkarsın karşısına. Montajlarla insanları karalamanın doğru olmadığını düşünen birisiyim. Son 24 saatte Muharrem İnce ile görüşmedim. Hastaneye yattığında görüştüm. Kısa da bir sohbetimiz oldu. Bugün Ankara'daki mitinge davet etmek içinde aradım ama ulaşamadım. Ben Muharrem Bey'in oraya gelmesini, Halil İbrahim Sofrası'na davet ettiğimizi bilmesini isterim. Muharrem İnce beni destekliyor mu bilmiyorum. Destekleme konusunda görüşmemiz olmadı. Uygulamalarla sesimi kaydedip birileriyle görüşme yapmışım gibi göstermeye kalktılar. Benim kimlerle görüştüğüm açık. Her şey ortada." ifadelerine yer verdi. 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...