Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA Tasarruf Ortağım YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Seçim 2023
  3. Erdoğan'dan İnce açıklaması: Kaset kumpası FETÖ taktiği
Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!
Seçim 2023

Erdoğan'dan İnce açıklaması: Kaset kumpası FETÖ taktiği

Son Güncelleme: 12 Mayıs, 2023 - 22:52
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Erdoğan'dan İnce açıklaması: Kaset kumpası FETÖ taktiği
Fotoğraf Başlığı Erdogan'dan Ince açiklamasi: Kaset kumpasi FETÖ taktigi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ortak yayında gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları cevapladı. Muharrem İnce'ye yapılan kaset kumpasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muharrem Bey'i aradım. Anladığım kadarıyla ortadaki bir FETÖ taktiği. Geçmişte bunlar yapıldı. Muharrem Bey'in bu kararının arkasında şüphesiz ki namuslu insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu anladım. Bir insanın her şeyden önce namusu çok önemli." ifadelerini kullandı.

Kaydet
a- | +A

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da "Seçim Özel Ortak Yayını"nda soruları cevapladı. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesine yönelik kendisine yöneltilen soruya cevap veren Erdoğan, "Muharrem Bey'i aradım. Anladığım kadarıyla ortadaki bir FETÖ taktiği. Geçmişte bunlar yapıldı. Muharrem Bey'in bu kararının arkasında şüphesiz ki namuslu insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu anladım. Bir insanın her şeyden önce namusu çok önemli." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Seçim günü genci yaşlısıyla 85 milyonun her bir ferdi kazanacak. Dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve mağdurlar kazanacak."

"Pazar günü seçimde elde edeceğimiz sonuçla, cumhuriyetimizin ikinci asrın olan Türkiye Yüzyılı resmen başlayacaktır."

"AK Parti, 14 Mayıs'tan sonra da kendisiyle yarışmaya devam edecek. 85 milyonun tamamı için çalışmayı sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı tüm vatandaşlarımızla gönül gönülle inşa edeceğiz"

"MUHARREM BEY'İ ARADIM, BU BİR FETÖ TAKTİĞİ”

"Bu yarışa birlikte çıktığımız Sayın Muharrem İnce'nin buradan ayrılışına doğrusu üzüldüm. Kaset kumpaslarıyla makama gelen Bay Bay Kemal'in karşısına rakip olunca böyle bir komplo ile karşılaştı. Terör örgütlerini içselleştirmiş bir kişiden bahsediyoruz. Böylelerinden her türlü saldırı beklenmeli."

Erdoğan'dan İnce açıklaması: Kaset kumpası FETÖ taktiği
Başlık ResmiErdoğan'dan İnce açıklaması: Kaset kumpası FETÖ taktiği

"Muharrem Bey'i aradım. Anladığım kadarıyla ortadaki bir FETÖ taktiği. Geçmişte bunlar yapıldı. Muharrem Bey'in bu kararının arkasında şüphesiz ki namuslu insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu anladım. Bir insanın her şeyden önce namusu çok önemli."

"Avukatlarına görev verdiğini kendileri ifade ettiler. Biz de devlet olarak, yapılabilecek neyse her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledik. Böyle bir yarışta yalnız bırakmak doğru olmaz. Yarış keşke dörtte dört devam etmiş olsaydı. Oy pusulasında değişen bir şey yok. Temennim odur ki sonucu hayır olsun."

“BAY BAY KEMAL BÖLÜCÜ ÖRGÜTLERLE OMUZ OMUZA”

"Türkiye'nin 40 yıllık terörle mücadele tarihinin en büyük kazanımlarını elde ettiğimiz safhasındayız. Şu anda Bay Bay Kemal'in omuz omuza olduğu mahfillerle biz adeta savaş halindeyiz."

"Bölücü örgütü sınırlarımız içinde bitme noktasına getirdik. Ama şu anda Bay Bay Kemal bunlarla omuz omuza. Onlar da umutlarını kendilerine özerklik sözü veren Kılıçdaroğlu'na bağladılar, Suriye'den çekilerek alan açma taahhüdünde bulunan Bay Bay Kemal'e bağlamış durumdalar. Teröristleri yeniden kamuya doldurmaya kadar nice vaatler havada uçuşuyor."

Erdoğan'dan İnce açıklaması: Kaset kumpası FETÖ taktiği
Başlık ResmiErdoğan'dan İnce açıklaması: Kaset kumpası FETÖ taktiği

"Bu pazarlıkları tarafların hiçbiri de reddetmiyor. Sadece kelime oyunlarıyla milletimizi oyalamaya çalışıyorlar. HDP'nin temsilcileri zaten bunları açık açık söylüyorlar. Bu seçim sonucunda ya terör tamamen bitecek, ya da yeniden milletimizin canına, malına göz dikecek güce kavuşacak."

"RABBİM KİMSEYİ KILIÇDAROĞLU'NUN PEŞİNE DÜŞÜRMESİN”

"Rabbim kimseyi Kılıçdaroğlu'nun peşine düşüp de ömür boyu savunduğu değerlere sırtını dönenlerin durumuna düşürmesin."

"Kampanyanın öncesinde Biden'ın 'Erdoğan'ın saf dışı edilmesi' yönünde açıklamaları vardı. Bu açıklamayı acımasızca yaptı. Bu açıklamadan sonra da biz defalarca bir araya geldik. Kendisine sorunca çark etmeye çalıştı. Şimdi de Bay Bay Kemal Rusya'ya saldırdı. Rusya'dan da Sözcü Peskov, 'Bunu ispatlaması gerekir' dedi. 'Bunu ispatlayamazsa bunun altından kalkamaz' dedi. Bay Bay Kemal, sen bu siyaseti hala öğrenemedin."

BAKMADAN GEÇME
Kılıçdaroğlu
HABER
Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce açıklaması: Miting için aradım, ulaşamadım
Millet İttifakı
HABER
Millet İttifakı'nın daveti sonuçsuz kaldı: İnce, "sofra"ya oturmadı

"'Rusya'ya yaptırım uygulayacağım' diyor. Avrupa'daki birçok ülke de böyle dedi sonra geri vitese taktı. Böyle devlet yönetilmez. Bağları koparmamak lazım. Ben ABD ile de dostum, Rusya ile de dostum. Batı'da bize kindar olanlarla da dostum."

"Şu anda Biden beni evimde ziyaret edecek kadar dostum. Ama bu açıklamayı yapması beni rencide etti. Öteki taraftan ABD Rusya'ya olumlu bakmıyor diye ben hiçbir zaman Sayın Putin'le münasebetlerimi kesmedim. Ben böyle iş birliğimin olduğu bir ülkeyle bağları nasıl keserim. Bay Kemal, yanlış yoldasın. Rusya'dan Türkiye'ye karşı böyle bir yaklaşım yoktur."

“BİZ YİNE DEMOKRASİNİN GEREĞİNİ YAPARIZ"

"Maalesef Batılılar emir verdikleri bir Türkiye istediler. Buradan bakınca da Kılıçdaroğlu'nun kimin adayı olduğu ortaya çıkıyor. 'Seçimi kaybederseler hükümeti bırakmazlar' yaklaşımını değerlendirmeyi bile gereksiz buluyorum. Bu soru olsa olsa terör örgütlerine sorulur. Biz demokratik yolla iktidara geldik. Biz nasıl geldiysek, milletimiz ola ki böyle bir karar verecek olursa biz yine demokrasinin gereğini yaparız."

Erdoğan'dan İnce açıklaması: Kaset kumpası FETÖ taktiği
Başlık ResmiErdoğan'dan İnce açıklaması: Kaset kumpası FETÖ taktiği

"İstanbul'da belediye başkanlığını CHP aldığı zaman belediye başkanımız buradan çıkmıyoruz dedi mi? Ankara'da arkadaşlarımız 'Vermeyiz' dediler mi? Bu tür anlayış, yapı CHP'ye aittir. Onlar 'Vermeyiz' derler. Biz de böyle bir şey söz konusu olamaz. Sandıktan çıkan sonuca saygısı olmayanın millete de saygısı yoktur."

"SANDIK DEMOKRASİNİN NAMUSUDUR”

"Cumhur İttifakı bu ülkede demokrasinin teminatıdır. Cumhur İttifakı, sandıktan çıkan her sonucu meşru kabul edecektir. Karşımızdakilerden de aynı taahhüdü bekliyoruz. Ancak maalesef CHP tarafı her seçim öncesi ve sonrasında demokrasiye zarar verecek söylemleri yaymayı maharet sanıyor."

"Sandık demokrasinin namusudur. Gençler çok heyecanlı. Ben her ay gençlerle 1 toplantı yapardım. Son toplantıya da yaklaşık 300 kadar genç katıldı. Birçok alanda okuyan ve siyasete de ilgisinin olacağına inandığım bazı sorular yönelttiler. Biz de bu sorulara cevap verdik. Aramızda ciddi bir sinerjinin doğduğuna kaani oldum. Bu akşam da 4 bin kadar genç vardı."

“LGBT'NİN SAVUNULMASINA KARŞI DA YAYGINLAŞTIRILMASINA KARŞI DA MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR YÜRÜTECEĞİZ”

"AK Parti bu ülkede 85 milyon insanın tamamının hakkını, hukukunu, beklentilerini hayata geçirmiş bir partidir. Bu çerçevede kimsenin farklılığına karşı özel husumet beslememiz mümkün değildir."

"Ancak bizim aynı zamanda milletimizin temelini oluşturan aile yapımızı koruma, evlatlarımızın geleceğine sahip çıkma sorumluluğumuz da var. LGBT türü akımların, bireylerin kendi dünyalarında yaşadığı sapkınlıklar olmaktan çıkıp toplumsal dayatmaya dönüşmesi milli varlığımızı tehdit eder."

"Bu yüzden biz asla bu tür sapkın akımların meşrulaştırılmasına izin veremeyiz. AK Parti olarak ülkemizde LGBT'nin savunulmasına karşı da yaygınlaştırılmasına karşı da mücadelemizi sonuna kadar yürüteceğiz. Savunan kimse ve kuruma da müsamaha göstermeyeceğiz."

Erdoğan'dan İnce açıklaması: Kaset kumpası FETÖ taktiği
Başlık ResmiErdoğan'dan İnce açıklaması: Kaset kumpası FETÖ taktiği

"Aileyi korumaya yönelik Anayasa değişikliğine dair de bir teklif verdik. Seçim sonrasında yine aynı çerçevede adımlarımızı atacağız. Birilerinin bu sapkın akımların oyuncağı haline dönüşmesini üzüntüyle takip ediyoruz."

"İnşallah 14 Mayıs'tan sonra bu konuda ülkemizde önemli gelişmelerin yaşandığına şahitlik edeceğiz. Şu anda Saadet Partisi'nin başındaki zat LGBT'ye yönelik herhangi bir tavır ortaya koyuyor mu? Koymuyor."

"LGBT, AK Parti'ye, MHP'ye, Cumhur İttifakı'na sızamaz. Millet İttifakı bunu savunuyor. Biz seçim öncesi olduğu gibi aile kurumunu tehdit eden ne varsa bunlara karşı tavrımızı sürdüreceğiz."

"KÜRT KARDEŞLERİMİZİ TERÖR ÖRGÜTLERİYLE AYNİLEŞTİRME ÇABASI KÜRESEL BİR TEZGAHTIR”

"Kürt kardeşlerimizi terör örgütleriyle aynileştirme çabası küresel bir tezgahtır. PKK bir terör örgütüdür. Buradan Kürt kardeşlerimi tenzih ederim. Selo niçin içerde? Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimin ölümüne sebep olan o değil mi? Bunun hesabı sorulmayacak mı? O Kürt kardeşlerimizin hakkını aramak da bizim görevimiz."

"Yasin Börü'yü öldüren bu alçaklar değil mi? Benim şu anda partimde bunca Kürt kardeşim var. Benim Adalet Bakanım Kürttür. Yozgatlı diye herkes onu Kürt değil zannediyor. Biz hayatımız boyunca Kürt kardeşlerimizi PKK'dan hep ayrı tuttuk. Bölgede Kürtçe konuşuluyor muydu? Hayır. Önünü biz açtık. Bunları kimse görmüyor."

"ÜLKEMİZDE KÜRT KARDEŞLERİMİZLE İLGİLİ BİR SORUN YOKTUR”

"Ülkemizde Kürt kardeşlerimizle ilgili bir sorun yoktur. Sorun terör örgütünün Kürt kardeşlerimizin iradesini gasp etme sorunudur. Siyasi uzantının bunu istismar etmesi sorunudur. Biz böyle bir bölücülüğe fırsat vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz."

"Bay Bay Kemal'in HDP ile ortaklığı, HÜDA PAR'ın bizimle birlikte olmasıyla kıyas dahi kabul edilemez. HDP, terör örgütü PKK ile ilişkisini reddetmek şöyle dursun aradaki bağını sürekli teyit ediyor. HÜDA PAR'ın ise kendisine atfedilen terör örgütüne dair herhangi bir emare olmadığı gibi kendilerinin de çok açık reddi var."

"İnternetten açın HDP mitingine bakın, bir de HÜDA PAR mitingine bakın. Birinde tek bir Türk bayrağı dahi göremeyeceksiniz. Diğerinde ise sadece Türk bayrağı ve parti bayrağı göreceksiniz. Mesel bu kadar basittir."

“142 BİN KONUT VE KÖY EVİNİN İNŞA SÜRECİNİ BAŞLATTIK”

"Seçim sürecinde olsak da deprem bizim öncelikli gündemimiz olmaya devam ediyor. Oradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. 142 bin konut ve köy evinin inşa sürecini başlattık. 59 bininin de temelini attık. Deprem bölgesinde 650 bin yeni konut yapacağız. Köy evlerinde zaten teslimatlar başladı. 319 bininin teslimatını da bir yıl içinde inşallah tamamlayacağız dedik. En geç ekim ayıyla birlikte yüzlerce, belki de binlerce konut teslimini yapacağız. TOKİ'nin birikimi ve inşaat sektörümüzün gücü bunu sağlamaya yeterlidir."

DEFNE HASTANESİ AÇIKLAMASI

"Defne hastanesinin çelik konstrüksiyonla yapıldığına inanmadılar. Şu anda iç donanımları süratle devam ediyor. Bu hastanenin temeli atılalı 48 gün oldu. Hedefimiz 60 günde tamamlamaktı. Hamdolsun planlandığı gibi de ilerliyor."

"Depremin ülke ekonomisine maliyeti 100 milyar doları aşıyor. Ama biz hiçbir şeyden taviz vermeden bu afetin altından hızla kalkıyoruz. Bay Bay Kemal Adana'da sahra hastanesi adı altında bir yer açtım diyor. Aldatmayın milleti ya. Defne Hastanesi orada. İnşallah kısa sürede de hizmete başlayacak."

50+1 KONUSUNDA DEĞİŞİKLİK OLABİLİR

Böyle bir yapılanmaya, böyle bir düzenlemeye katılacak olan siyasi partiler olursa bunun olmaması sözkonusu değil, olabilir. Doğrusu ben de olmasından yanayım. Buradaki 50+1 oran itibariyle 50+1 değil. Yüzde 50+1 oy demek. Bu seçimden sonra böyle bir adım atılabilir. Bu adım karşılık bulursa, Anayasa değişikliği getiriyor. Olmaması için neden yok. Böyle bir adım atılırsa taraftarım. Bir netice alırsak seçim süreçleri çok daha rahat olacaktır, kolay olacaktır.

BAKMADAN GEÇME
Erdoğan
HABER
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Rusya tepkisi: Putin'e saldırıyor, buna eyvallah etmem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunan basınına konuştu: Miçotakis verdiği sözleri tutmalı
HABER
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunan basınına konuştu: Miçotakis verdiği sözleri tutmalı

14 MAYIS 2023 TÜRKİYE GENELİ SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

SON DAKİKA SEÇİM 2023 HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 12 Mayıs, 2023 - 22:52
Haberle İlgili Daha Fazlası
Seçim 2023
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu NSosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    Aziz Yıldırım locayı elinden aldı: Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama geldi
    Yıldırım locasını elinden aldı: Ilıcalı'dan ilk aç...
    Kaydet
  • 2
    Mardinli
    Mardinli "Marilyn Monroe" tutuklandı
    Kaydet
  • 3
    Hem vatandaş hem esnaf kazanacak: Bakkal ve büfeler şişe toplayacak
    Bakkal ve büfeler şişe toplayacak
    Kaydet
  • 4
    Akaryakıtta tabela değişti! Petrolde 19 haftanın en hızlı yükselişi
    Akaryakıtta tabela değişti! Petrolde 19 haftanın e...
    Kaydet
  • 5
    AYT 23. soru iptal ediliyor! YKS sonuçlarının açıklanması için gözler o tarihte
    AYT 23. soru iptal ediliyor! YKS sonuçları için ta...
    Kaydet
YAZARLAR
  • Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil
    Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Osmanlıda kudret ve ihtişamın göstergesi!
    Kaydet
  • Atilla Yayla
    Atilla Yayla Hürmüz bombalarla değil, güvenle açılır
    Kaydet
  • Meryem Aybike Sinan
    Meryem Aybike Sinan Liderlerin iradesi, bürokrasinin ataleti!
    Kaydet
  • Anlat Derdini Feridun Ağabey'e
    Anlat Derdini Feridun Ağabey'e Tedbirinizi almadan tatile çıkmayın
    Kaydet
  • Öcal Uluç
    Öcal Uluç Giden unutulmayacak ya gelen?
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Bahçeli’nin koleksiyonunda da var! Dalından topluyor
    Bahçeli’nin koleksiyonunda da var! Dalından topluyor
    Kaydet
  • Dev gemi İstanbul Boğazı'ndan geçti
    Dev gemi İstanbul Boğazı'ndan geçti
    Kaydet
  • 250 BİN TL'NİN GERİ ÖDEMESİ!
    250 BİN TL'NİN GERİ ÖDEMESİ!
    Kaydet
  • 34 yıldır su içemeyen adam şimdi de yemek yiyemiyor!
    34 yıldır su içemeyen adam şimdi de yemek yiyemiyor!
    Kaydet
  • CHP'de 8 il başkanı görevden alındı!
    CHP'de 8 il başkanı görevden alındı!
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
Tıraşını beğenmedi! 10 gün kin tuttu, fırsat kollayıp berberi bıçakladı
Tıraşını beğenmedi! 10 gün kin tuttu, fırsat kollayıp berberi bıçakladı
Kaydet
VakıfBank'a 300 milyon dolarlık finansman!
VakıfBank'a 300 milyon dolarlık finansman!
Kaydet
Termometrelerin 43 dereceyi gördüğü kentte denize akın ettiler
Termometrelerin 43 dereceyi gördüğü kentte denize akın ettiler
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2026 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası