İstanbul AK Parti teşkilatlarında çalışmalar hız kazandı! Her hafta 500 bin hane geziyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul AK Parti teşkilatlarında çalışmalar hız kazandı! Her hafta 500 bin hane geziyorlar

Seçim Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına gidiyor. Seçime 28 gün kala AK Parti İstanbul teşkilatlarında da çalışmalar hızlandı. Teşkilatları yakından takip eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe "30 ilçe belediyesini de alacağız. Zafere az kaldı. Murat Kurum'u başkan yapacağız" dedi.

Yerel seçimlere bir ayda kısa bir süre kaldı. Zaman daraldıkça siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı. İstanbul'da bir yandan Murat Kurum bir yandan da AK Parti teşkilatı seçimden zaferle çıkmak için sokak sokak geziyor. Teşkilat mensupları, "Her Adımda Yeniden İstanbul" sloganıyla vatandaşla buluşuyor.

KABAKTEPE, TEŞKİLATLARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de teşkilatların çalışmalarını yakından takip ediyor. İlçe teşkilatlarını tek tek dolaşan Kabaktepe, sahada yürütülen faaliyetlerle yakından ilgileniyor. Kabaktepe’ye İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Cem Çekerek ve il başkan yardımcıları da eşlik ediyor.

İstanbul AK Parti teşkilatlarında çalışmalar hız kazandı! Her hafta 500 bin hane geziyorlar - 1. Resim

"ZAFERE AZ KALDI"

Teşkilatların her hafta 500 bin haneyi ziyaret ettiğini söyleyen Kabaktepe, bu çalışmaların seçim zaferinde büyük önem taşıdığını vurguluyor. Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul’da halihazırda 24 olan AK Partili belediye sayısını en az 30 belediyeye yükseltmeyi hedeflediklerini belirtiyor. Diğer partilerde olan ilçelerin de AK Parti belediyeciliği ile tanışacağını ifade eden Kabaktepe "Bu ilçedeki vatandaşlarımız AK Parti’nin eser ve hizmet belediyeciliğiyle buluşmak için adeta gün sayıyor. O günler çok yakın. 31 Mart zaferine az kaldı" ifadelerini kullanıyor. 

İstanbul AK Parti teşkilatlarında çalışmalar hız kazandı! Her hafta 500 bin hane geziyorlar - 2. Resim

"MURAT KURUM'U BAŞKAN YAPACAĞIZ"

"20 yıllık başarının temel lokomotifi, temel taşıyıcısı, temel anahtarı, her zaman AK Parti Teşkilatlarıdır" diyen Kabaktepe, konuşmasına şöyle devam ediyor: Vatanına, milletine, devletine ve bayrağına büyük bir aşkla bağlı olanlar asla yorulmazlar. Seçim süresince bu anlayışı bir an olsun terk etmeden çalışan, sokak sokak, hane hane gezen teşkilatlarımızın bütün kademelerine teşekkür ederim. Türkiye Yüzyılı vizyonunun ne anlama geldiğinin bilincinde ve farkında olan, bu uğurda gecesini gündüzüne katarak çalışan siz değerli yol ve dava arkadaşlarımla, milletimize hizmet etmenin sevdasıyla çalışmaya devam edeceğiz. Durmadan, yorulmadan çalışacağız. Murat Kurum’u en güçlü şekilde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız.

Düzenleyen:  - Seçim
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...