Yerli cihaza kalite ödülü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Yerli cihaza kalite ödülü

Şirket Haberleri Haberleri  / Haber Merkezi

Dünya Sağlık Örgütü’ne göre Dünya nüfusun %16’sı belli seviyede işitme sorunu yaşıyor. İşitme cihazı teknolojisi gelişiyor ancak aynı seviyede işitme hizmeti gelişmiyor. İşitme cihazını iyi hizmetten ayrıştırmak mümkün değil. Helix işitme merkezleri, Türkiye’de işitme sorunu yaşayan kişilerin iyi işitme cihazı kullanmasının yanı sıra iyi hizmet almasını hedefleyen Helix İşitme merkezleri Türkiye’de 50'nin üzerinde bulunan şubeleri ile hizmet veriyor.

Helix İşitme Merkezleri Satış  Müdürü Hakan Dallı, ”Yaşlanmanın, sanayileşmenin oluşturduğu gürültü, yanlış ilaç kullanımı ve genetik hastalıklar nedeniyle Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de işitme kaybı artıyor. Son yıllarda Türkiye’de işitme bilinci de buna endeksle artıyor. İşitme cihazı teknolojisinin çok iyi noktaya geldiğini söyleyebiliirim artık neredeyse kulakta görünmeyen işitme cihazları var. Gürültülü ortamlarda insan sesine odaklanan işitme cihazları var. Müziklerin tüm notalarına hakim olarak dinleyebileceğiniz işitme cihazları var. Cep telefonları ile uyumlu işitme cihazları var. Çok ileri dereceli işitme kayıpları için işitme cihazları var. Helix işitme cihazları dünya genelinde yaklaşık 50 ülkede satılıyor. İşitme sorunu yaşayan kişlerin satış sonrasında ilgiye ve desteğe ihtiyacı var yani en iyi işitme cihazı almaz onları mutlu etmeyebiliyor. Helix işitme merkezleri en iyi işitme cihazları satmakla birlikte en iyi satış sonrası ve danışan memnuniyetini temin etmeye çalışıyor.” dedi.

Yerli cihaza kalite ödülü - 1. Resim

37.Uluslararası Tüketici kalite Zirvesinde Evrensel Tüketici hakları kapsamında ödüle layık görün Helix İşitme Merkezleri Satış Müdürü Hakan Dallı “ Bu ödülü almak çok güzel ve bizi gelecek için daha çok motive ediyor. Bu memnuniyeti sağlayan 50 merkezimizdeki her uzmanımıza ve tüm ekibimize ve tabiki değerlendirme yaparak bize bu ödülü veren komiteye çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, Helix işitme cihazlarının Türkiye’de üretilerek Dünyanın pek çok ülkesine satıldığını özellikle söylemek istiyorum yani Türkiye artık teknolojide de önemli yol almıştır.” dedi.

Düzenleyen:  - Şirket Haberleri
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...