Galatasaray'dan Batum'da futbol okulu

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'dan Batum'da futbol okulu

SPOR Haberleri  / İHA

Gürcistan'ın Acaristan Özerk Cumhuriyetinden gelen davet üzerine Galatasaray Kulübü, Batum'da futbol okulu açmak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Gürcistan'ın Acaristan Özerk Cumhuriyeti 'nden Batum'da bir futbol okulu açılması için Galatasaray Kulübü'nde talepte bulunuldu. Talep üzerine kulüp yetkilileri Acaristan Özerk Cumhuriyeti Eğitim, Kültür ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Valeri Beradze, Gençlik ve Spor İşleri Dairesi Başkanı Merab Nagervadze ve Gençlik ve Spor İşleri Dairesi Başkan Yardımcısı Şefi Lasha Chagelishvili ile temaslarda bulundu. Batum'da yapılan görüşmenin ardından; Eğitim, Kültür ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Valeri Beradze, Gençlik ve Spor İşleri Dairesi Başkanı Merab Nagervadze ve Gençlik ve Spor İşleri Dairesi Başkan Yardımcısı Şefi Lasha Chagelishvili Artvin'in Arhavi İlçesi'nde bulunan Galatasaray Spor Okulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Acara ekibi burada; Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Galatasaray Futbol Okulu Başkanı Mehmet Alım ve Yöneticisi Engin Önkibar'ı karşıladı. Arhavi'de bulunan Galatasaray Futbol Okulu idarecileri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan heyet, amaçlarının Batum'da da böyle bir okul açarak futbolla uğraşan gençleri yetiştirmek ve iki ülke arasındaki sportif faaliyetleri arttırmak olduğunu dile getirdi. Heyet ardından ilçedeki spor tesisini gezdi. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, heyetin ilçedeki Galatasaray Futbol Okulu'nu ve diğer spor tesislerini beğendiklerini belirterek ilçede yapak isteyecekleri sportif faaliyetlerde kendilerine her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...