Şükrü Ergün, 'Mancini'yi bırak Fatih hoca'ya bak'

Şükrü Ergün, 'Mancini'yi bırak Fatih hoca'ya bak'

SPOR Haberleri

Şükrü Ergün, 4-1'lik Real Madrid yenilgisi sonrası İtalyan Hoca'ya destek verip, 'Fatih Hoca zamanında da bu sonuçları aldık' şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e kötü bir futbol sonrası 4-1 mağlup olmasının yankıları sürüyor. Sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün, Teknik Direktör Roberto Mancini'ye destek vererek, "Fatih Terim döneminde de bu sonuçları aldık, o sonuçlara da bakın. Fatih Hoca ile ilk maçtan ayrılana kadar aldığımız sonuçlarda ortada" diye konuştu. "Kadromuzdaki eksikler giderildikten sonra, ikinci yarıda Mancini'nin gerçek kabiliyetini ve Galatasaray'ın gerçek gücünü herkes görecek" diyen Ergün, "Türkiye gibi futbolun çok gözde olduğu yerlerde herkes teknik direktördür. Bir şey kötü gittiği zaman herkes bir şeyler söyler. Mancini, kariyerini ve başarılarını ispat etmiş bir teknik adam. Ona inanıyoruz. Her şey bitmiş değil. Mancini'ye desteğimiz tam. Kendisini ispat etmiş dünya çapında bir teknik adam. Galatasaray bu darboğazdan çıkacaktır" diye konuştu. Sarı-kırmızılıların basın sözcüsü, "Real Madrid ile oynadığımız unutulmasın, eksik de olsa R.Madrid. Mağlubiyete kılıf bulmaya çalışmıyorum, bu maçı böyle kaybetmemeliydik. Yönetici olmamı bırakın taraftar olarak da kahroldum. Defansta arızalar olduğu açık. Kalecimizin genç ve tecrübesizliğinin de etkisi var ancak tüm suçu ona yüklememek lazım. Teknik kadronun çözüm bulması gereken acil konular var" nbsp;Şükrü Ergün son olarak, "Juventus'u yenmememiz için bir sebep yok. Galatasaray her zaman her şeyi yapabilecek güçte" diyerek sözlerini tamamladı.Bahadır ÇOKİŞLER
TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...