Manchester United, Falcao'yu geri gönderebilir

Manchester United, Falcao'yu geri gönderebilir

SPOR Haberleri

Kolombiyalı Falcao'yu transferin son gününde satın alma opsiyonlu olarak Monaco'dan kiralayan Manchester United, yol ayrımında...

nbsp;Yaz transfer döneminin son dakikalarında Manchester United'a olaylı bir şekilde transfer olan Kolombiyalı yıldız forvet Radamel Falcao'nun kulüpteki geleceği tartışılmaya başlandı.


İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Manchester United, 64 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayarak Falcao'yu Monaco'ya geri göndeme fikrini ciddi ciddi düşünmeye başladı. Southampton karşısında maç kadrosuna dahi giremeyen ve genç forvet James Wilson'ın arkasında kalan Falcao'nun durumu menajer Louis van Gaal'e soruldu.


1-0 kaybettikleri maçın ardından konuşan van Gaal; "Falcao sakat değildi, sadece kadroda düşünmedik. Çok fazla oyuncumuz var ve iyi oyuncularımız yeterince maç oynayamadı. Her oyuncuyu bir diğeriyle kıyaslarım. Falcao, 18 kişilik kadroya giremedi. Gelecek hafta, yeni bir karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.


Hollandalı menajer; "Yedeklere baktığınız zaman, sadece 1 forvet görürsünüz, ikinci bir forvet alma şansım yok. Maçtan sonra şu oyuncu olsaydı deyip bazı karşılaştırmaları yaparsınız. Öbürü olsaydı neler olurdu asla bilemezsiniz." diyerek Falcao'nun neden alınmadığını açıkladı.


Southampton'a 1-0 kaybettikleri mücadele ile ilgili konuşan van Gaal; "Bizim için kötü bir sonuç. Maçı domine ettik ama böyle bir sonuç oldu. Birçok pozisyonumuz var, Southampton beraberliğe bile razıydı. Bu bizim için moral bozucu. 1 gol bulabilseydik her şey değişirdi" diyerek sözlerini noktaladı.
Kaynak: Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...