Timsah yıktı, Kartal baktı

Timsah yıktı, Kartal baktı

SPOR Haberleri

Bursaspor Volkan Şen, Fernandao ve Şamil'in golleriyle finale çıktı. Bursa'da 3 Haziran'da oynanacak finalin adı G.Saray-Bursaspor oldu

M.EMİN ULUÇ
Ligde düşe kalka şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe, yarı final rövanşında evinde Bursa'ya 3-0 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elendi. İlk maçtaki 2-1'lik avantajına güvenen İsmail Kartal ligdeki Başakşehir karşılaşmasını da düşünerek Volkan, Egemen, Caner ve Emre'yi kadroya almamış, Sow, Webo ve Diego'yu yedek soyundurmuştu. Bursa ise ideal kadrosuyla sahaya çıktı. Hal böyle olunca, mekan Kadıköy olsa da, yeşil-beyazlılar daha baskın bir profil çizdi. Henüz 3. dakikada Alper'in mükemmel plasesini Harun aynı güzellikte kornere tokatlayınca gol hevesi kursağında kalan Fenerbahçe sonrasında rakip kaleye gitmekte zorlandı. Bursa ise Bakambu ve Fernandao ile bulduğu fırsatları harcasa da 33'te Volkan Şen'in mükemmel plasesiyle 1-0 öne geçti. 45+1'de Meireles'in şutunda Harun gole izin vermeyince Fenerbahçe soyunma odasına mağlup gitti.
Kadıköy'de hezimet yaşadı nbsp;
F.Bahçe ikinci yarıya biraz daha arzulu başladı. Ancak 50'de Kuyt'ın pasında Emenike ıska geçti, 62'de Emenike altı pastan topu kaleye paralel taç çizgisine şutlarken, Bursa toparlandı. Hatta fazlasını yaptı, Timsah olup Kanarya'yı yuttu. 67'de golü koklayan Fernandao, 76'da şık bir plaseyle amacına ulaştı: 2-0. Skor aleyhine dönen Fenerbahçe reaksiyon göstermekte zorlanırken, 78'de Kadlec'in çift sarıdan kırmızı görmesi dengeleri hepten Bursa lehine çevirdi. 84'te Şamil kafası Fenerbahçe'yi tam anlamıyla nakavt etti: 3-0. Kanarya final hedeflediği maçta hezimeti yaşarken, kendi taraftarlarının sert tepkisinden kaçamadı. Bursa evinde 3 Haziran'da oynanacak finalde Galatasaray'ın rakibi olurken, sarı-lacivertlilerin elinde hedef olarak pamuk ipliğine bağlı şekilde duran lig şampiyonluğu kaldı.
Timsah yıktı, Kartal baktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...