Mourinho, Falcao'yu kendine getirecek!

Mourinho, Falcao'yu kendine getirecek!

SPOR Haberleri

Mourinho, Manchester United'da beklenileni veremeyen Radamel Falcao'yu transfer etmesi halinde Kolombiyalı'dan üst düzey verim alacağını iddia etti.

Chelsea menajeri Jose Mourinho, Manchester United'da beklenileni veremeyen Radamel Falcao'yu transfer etmesi halinde Kolombiyalı'dan üst düzey verim alacağını iddia etti. Geçtiğimiz Monaco'dan ManU'ya kiralanan Falcao, oynadığı 26 lig maçında sadece dört kez rakip fileleri havalandırmıştı. Yıldız futbolcu hakkında DirecTv Sports'a açıklamalarda bulunan Mourinho, "İngilizler'in Manchester United'da böyle bir Falcao izlemesi gerçekten beni üzdü." dedi. Falcao'yu daha önceden de beğendiğini belirten Portekizli, "Falcao tanıdığım bir futbolcu. Onu Atletico Madrid'den beri takip ediyorum. Falcao'yu Chelsea'ye transfer edebilirsek, onun ne kadar iyi bir forvet olduğunu herkese izleteceğim." diye konuştu. Jose Mourinho yaptığı açıklamalarla Falcao'nun transfer edilmesi yönünde başkan Abrahmovic'e sinyali gönderdi.


Goal.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...